Στρατιωτικός ειδήμονας: οι θερμικοί δακτύλιοι δείχνουν ότι η έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού προκλήθηκε από βόμβα ή πύραυλο … ΒΙΝΤΕΟ

«Αφότου σχηματίστηκε ένα σύννεφο σε σχήμα μανιταριού που θυμίζει πυρηνικές εκρήξεις τις επόμενες στιγμές αναδύθηκαν οι λεγόμενοι« θερμικοί δακτύλιοι » που είναι ορατοί στα βίντεο και οι οποίοι εμφανίζονται σε μια έκρηξη μόνο όταν αυτή προκαλείται από πάνω προς τα κάτω και όχι όταν είναι μια απλή έκρηξη στο έδαφος. Αυτό καθιστά πολύ πιθανή την εκδοχή ότι η έκρηξη στο λιμάνι της Βηρυτού προκλήθηκε από βόμβα ή πύραυλο ».

Αυτό ειπώθηκε από έναν συνταξιούχο αξιωματικό της Carabinieri (εθνική στρατιωτική αστυνομία της Ιταλίας) ο οποίος για προφανείς λόγους θέλει να παραμείνει σε καθεστώς ανωνυμίας. Ωστόσο είναι ειδικός στα εκρηκτικά, διαθέτει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας έκτακτης ανάγκης NBCR (Nuclear Bacteriological Chemical Radiolog) και πάνω απ ‘όλα έχει εργαστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε αποστολές στη Μέση Ανατολή.
Αποκαλύπτει αυτή την τεχνική λεπτομέρεια που υποστηρίζει το σενάριο για επίθεση από πύραυλο με ένα μικρό πυρηνικό φορτίο στο λιμάνι της Βηρυτού. Προσθέτει επίσης άλλες λεπτομέρειες που επιβεβαιώνουν τη θέση της στρατιωτικής επίθεσης που διεξήχθη με ακρίβεια και επιδεξιότητα.

Όταν μια έκρηξη συμβαίνει σε εναπόθεση εύφλεκτου υλικού, υπάρχει μια διαδικασία ντόμινο. Ένα εκρηκτικό φορτίο πυροδοτεί ένα άλλο σε λίγα δευτερόλεπτα, ώστε να προκληθεί μία μόνο έκρηξη.

Γιατί στη Βηρυτό πρώτα ξέσπασε μια πυρκαγιά και μόνο μετά την ισχυρότατη έκρηξη με θερμικό αποτέλεσμα στη συνέχεια της ανάφλεξης με μηχανιστική αντίδραση αυτό(-ή) κατέστρεψε κτίρια σε απόσταση χιλιομέτρων;

Η εξήγηση μπορεί να είναι μόνο αυτή που υποστηρίζεται με βάση τις αποκαλύψεις πληροφοριών που ανέφερε το Veterans Today: δύο πύραυλοι….

Ο Maki, ένας Ιάπωνας εργαζόμενος στον ανθρωπιστικό τομέα που εδρεύει στην Βηρυτό σχολίασε:« Ελπίζω να μην είναι πυρηνικό.Το σχήμα μανιτάρι του νέφους είναι πολύ ανησυχητικό…».(investigaction) Το ίδιο μέσο αναφέρει: ποιός είναι πίσω από αυτό το μακελειό; τι πραγματικά συνέβη; Κανείς δεν διεκδικεί την ευθύνη. Πρόκειται για ένα sabotage, μια άμεση επίθεση κατά του Λιβάνου ή μια τρομοκρατική ενέργεια με πολιτικό κίνητρο;

Σήμερα το Υπ. Υγείας αναφέρει πως οι νεκροί υπερβαίνουν τους 158 οι τραυματίες τους 6000 και οι αγνοούμενοι είναι 21..

Image

MANITAΡΙ

dimpenews.com