Επιτιθέμενος έξω από το Λευκό Οίκο πέφτει από πυρά μυστικών πρακτόρων. Διακόπηκε η συνέντευξη Τύπου του Τραμπ και φυγαδεύθηκε…

O εγγυητής της διεθνούς ασφάλειας ψευδοπλανητάρχης δεν είναι ασφαλής ούτε ο ίδιος μέσα στο .. σπίτι του…Διακόπηκε άρον άρον η συνέντευξη τύπου του Trump μετά από πυρά που ακούστηκαν μπροστά από τον Λευκό Οίκο. Σικάγο και Πόρτλαντ έγινε ο Λευκός Οίκος. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ για μια καόμη φορά φυγαδεύθηκε. Οι επιτιθέμενοι πλέον πέφτουν μπροστά από τα τείχη του Λευκού Οίκου…
Ο Τραμπ εξήγησε πως οι Μυστικές του Υπηρεσίες πυροβόλησαν ένα άτομο «στο εξωτερικό του Λευκού Οίκου ». Ο τόπος γρήγορα αποκλείστηκε.

Ο Donald Trump φυγαδεύθηκε συνοδευόμενος από άνδρες των Μυστικών Υπηρεσιών για την ασφάλεια του.

« Η αστυνομία έριξε εναντίον κάποιου » εξήγησε ο Donald Trump κατά την επανεμφάνισή του ενώπιον των δημοσιογράφων τόσο απλά και κυνικά. Στο ερώτημα αν το άτομο ήταν οπλισμένο απάντησε: «Απ΄΄ ότι κατάλαβα ναι ήταν. » « Αυτό έγινε έξω από την barrière του Λευού Οίκου. Δεν έχει ίσως καμιά σχέση μ’ εμένα… »

Ο επιτιθέμενος κι ένας άνδρας των Μσυτικών Υπηρεσιών διακομίστηκαν στο νοσοκομείο…

Σ’υμφωνα με τις Μυστικές Υπηρεσίες ένας 51 χρονος πλησίασε ένας άνδρα τους στη γωνία της 17ης Οδού και της Λεωφόρου Pennsylvania ένα βήμα από το Λευκό Οίκο. Ο ύποπτος είπε πως έχει όπλο κι έτρεξε επιθετικά κατά του πράκτορα βγάζοντας έναν αντικείμενο από τα ρούχα του. Πήρε θέση σκοπευτή για να ρίξει και τότε τον πυροβόλησε ο πράκτορας στο θώρακα.

dimpenews.com