Μας έπιασαν στον ύπνο;; Όντως οι καφίρ έφτασαν στον Καφηρέα ( Κάβο Ντόρο); To τούρκικο υποβρύχιο έφτασε σε απόσταση βολής από την Αθήνα; Κανείς δεν διαψεύδει τις φήμες ……ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΠΟΥΤΝΙΚ Ή ΔΙΑΨΕΣΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ Ή ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ

Ορυμαγδός δημοσιευμάτων ως φήμες φέρουν τουρκικό υποβρύχιο την Τετάρτη να κόβει βόλτες στην Εύβοια στο ακρωτήρι Καφηρέας το γνωστό Κάβο Ντόρο της Εύβοιας αφού ανενόχλητο παρέκαμψε όλη τη γραμμή άμυνας των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων και μάλιστα σε περίοδο της πιο μεγάλης κινητοποίησης τους κι επαγρύπνησης λόγω της κρίσης και ν΄απειλεί ως και την πρωτεύουσα και θεωρούμε νίκη που τελικά εντοπίστηκε κι ευγενικά του δώσαμε όλο το χρόνο ν΄αποχωρήσει σαν να μην συνέβη τίποτα….. Από χθες το βράδυ η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου και κανείς επίσημος δεν παίρνει θέση δεν διαψεύδει τις φήμες…Πρέπει να είμαστε κι ικανοποιημένοι που δεν έδεσε Πειραιά…Για καταδίωξη του τούρκικου υποβρυχίου στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ του ακρωτηρίου Καφηρέα και των νήσων Καλόγεροι κάνουν λόγο ανώνυμες στρατιωτικές πηγές που επικαλούνται τα δημοσιεύματα…….

Την Τετάρτη το απόγευμα 2 ελικόπτερα ελληνικά ΑΒ-212ASW και S-70B Aegean Hawk εντόπισαν τελικά τουρκικό υποβρύχιο στην περιοχή μεταξύ του ακρωτηρίου Καφηρέα και των νήσων Καλόγεροι. Αλληλοδιαδοχικά ελληνικά ελικόπτερα συνέχισαν την καταδίωξη για ώρες.Ενεπλάκη και η φρεγάτα Θεμιστοκλής (F 465) κι επιτέλους το υποβρύχιο χάθηκε στα νερά ανατολικά της Άνδρου σύμφωνα με το defence-point.g…

ΣΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΠΟΥΤΝΙΚ Ή ΔΙΑΨΕΣΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ Ή ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ

Εικόνα

Αυτό είναι σενάριο διάτρητης άμυνας αν είναι αληθινό και βέβαια δεν συντελεί στην ανύψωση του ηθικού είναι εκβιασμός πολιτών να ξέρουν ότι τούρκικα υποβρύχια είναι δίπλα στις ακτές της ηπειρωτικής Ελλάδας …. ανυπεράσπιστοι ….Όσο για το Oruc Reis επαναπαυόμαστε στις πικροδάφνες της θρυλικής επακούμβησης και το αφήνουμε να ολοκληρώσει απερίσπαστο εντός ελληνικής υφαλοκρηπίδας ως τις 23 το ”θεάρεστο” έργο του που ευλογήθηκε δια ξίφους στην Αγια Σοφιά που την έκαναν τζαμί αλλά είναι οικουμενικό θέμα δεν μας αφορά εμάς μας νοιάζει να τα πηγαίνει καλά το Ισραήλ με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ….για την Αγια Σοφιά ”Είναι κι αυτή μια στάσις.. Για Αγια Σοφιά να μιλούμε τώρα!”

Η Τουρκία συμφώνησε κατ ‘αρχήν στην ελβετική προσφορά για διαμεσολάβηση με Ελλάδα...

έχουμε γίνει ρόμπες με το #υποβρυχιο το τούρκικο που έφτασε στην Αθήνα όπως γράφουν…. διεθνές βούκινο …. θα διαψεύσει κανείς αν όχι τότε γίναμε Τρίπολη, Μισράτα Λιβύης που δένουν τα καράβια του Ερντογάν….

dimpenews.com