Ο Ερντογάν επανέλαβε και σήμερα με κομπασμό:το Oruc Reis θα συνεχίσει ως τις 23 Αυγούστου. Στην παραμικρή του ενόχληση θ΄απαντήσουμε αδίστακτα…O Αρχιτζιχαντιστής Ερντογάν αποκάλεσε την Ελλάδα κράτος-τρομοκράτη.

O Erdogan επανέλαβε και σήμερα με κομπασμό όπως κάθε μέρα πλέον γνωστοποιώντας προς πάσα κατεύθυνση: “το Oruc Reis θα συνεχίσει τις δραστηριότητές του ως τις 23 Αυγούστου.Στην παραμικρή παρενόχληση θ΄απαντήσουμε χωρίς τον παραμικρό δισταγμό”….

Ο Ερντογάν επαναλαμβάνει πλέον αυτή την στερεότυπη φράση για να κομπάσει ότι κάνει ό,τι θέλει στην ελληνική υφαλοκρηπίδα που τη θεωρεί δικιά του χωρίς κανείς να τον σταματήσει..αισθάνεται κυρίαρχος δηλώνει κυρίαρχος ..

Η Αθήνα περιμένει να φτάσουμε στις 23 Αυγούστου να λυτρωθεί αφού θ΄απαλλαγεί από το Oruc Reis; Αν γίνει έτσι θα δημιουργηθούν τα τετελεσμένα που επισήμανε ο ίδιος ο Δένδιας που δύσκολα ανατρέπονται ….Το δίλημμα είναι στην Αθήνα και η απόφαση…

O Erdogan πρόσθεσε: “αυτοί που 1 αιώνα πριν άφησαν την Τουρκία έξω από τις ενεργειακές πηγές στο Νότο δεν θα το πετύχουν στην Ανατολική Μεσόγειο….””Η Ελλάδα πρέπει να ενεργεί καλοπροαίρετα, όχι προκαλώντας”παραίνεσε.

”Ποτέ δεν θα υποκύψουμε στη λεηλασία της υφαλοκρηπίδας μας και δεν θα υποχωρήσουμε μπροστά σε κυρώσεις και απειλές.” είπε υπονοώντας ότι κι αν οι Ευρωπαίοι στα τέλη Αυγούστου επιβάλουν κάποιες κυρώσεις στην Τουρκία αυτή δεν θα καμφθεί αλλά θα συνεχίσει με την ίδια αποφασιστικότητα…
”Θα προστατεύσουμε την «Γαλάζια Πατρίδα» με την ίδια αποφασιστικότητα με την οποία κουρελιάσαμε τη Συνθήκη των Σεβρών 1 αιώνα πριν είπε…
Η χώρα μας θα πάει μέχρι το τέλος όσον αφορά το διεθνές ναυτικό δίκαιο …. Θα το υπερασπιστεί με όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή του” τόνισε. Το Oruc Reic πραγματοποιεί σεισμικές μελέτες στην περιοχή όπως σχεδιάστηκε και ανακοινώθηκε είπε.Συνοδεύεται από στοιχεία των ναυτικών μας δυνάμεων τόνισε..”Aν η Ελλάδα συνεχίσει την ίδια προσέγγιση θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο” απείλησε.Δεν θα υποκύψουμε έναντι στη γλώσσα-τη φρασεολογία της απειλής και των κυρώσεων τόνισε.”Η προσδοκία μας είναι η Ελλάδα να σταματήσει να ενεργεί με πρακτικές κράτους τρομοκράτη κατά των αδερφών μας στην Δυτική Θράκη” είπε..Εμ βέβαια όταν δεν τον καταγγέλεις 8 χρόνια ως αρχιτρομοκράτη στον πόλεμο της Συρίας που χειρίζεται τους αποκεφαλιστές της αλ Νούσρα και τις άλλες συναφείς φράξιες αλλά υποστηρίζεις με πάθος την ψευδεπίγραφη συριακή τουρκικών συμφερόντων αντιπολίτευση είναι επόμενο ότι θα στρέψει τον χαρακτηρισμό εναντίον σου…”Επιτέθηκαν στα τζαμιά μας επιτέθηκαν στα σχολεία μας στη Δ Θράκη” είπε…

Σήμερα φαινόταν ποιο στιβαρός και πιο αποφασισμένος μετά το άδειασμα της Ελλάδας από ΗΠΑ ΕΕ βλέπει ότι η Ελλάδα είναι απογυμνωμένη από στρατηγικούς συμμάχους …..κι αυτό τον αποθρασύνει .. ας είμαστε ρεαλιστές έστω την έσχατη στιγμή η Δύση ως ήταν αναμενόμενο πούλησε….Το ΝΑΤΟ ανύπαρκτο να πάρει θέση…μας δίνουν βορά ….κρέας.. τα κεφάλια στο πιάτο…..

Εικόνα

dimpenews.com

One thought on “Ο Ερντογάν επανέλαβε και σήμερα με κομπασμό:το Oruc Reis θα συνεχίσει ως τις 23 Αυγούστου. Στην παραμικρή του ενόχληση θ΄απαντήσουμε αδίστακτα…O Αρχιτζιχαντιστής Ερντογάν αποκάλεσε την Ελλάδα κράτος-τρομοκράτη.

Comments are closed.