Το Oruc Reis βγήκε από την ελληνική υφαλοκρηπίδα και εισέβαλε στην κυπριακή ΑΟΖ για να επανέλθει στην ελληνική αργότερα….

Το σεισμογραφικό σκάφος Oruc Reis για μια ακόμη φορά βγήκε από την ελληνική υφαλοκρηπίδα και εισέβαλε στην κυπριακή ΑΟΖ. Σύμφωνα με τον ANT1 Κύπρου: “Η Τουρκία συνεχίζει τις παράνομες ενέργειές της στη Μεσόγειο. Από τη μια το γεωτρύπανο Γιαβούζ βρίσκεται εντός του τεμαχίου 6 της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας για να πραγματοποιήσει παράνομη γεώτρηση και από την άλλη το Oruc Reis κόβει βόλτες μεταξύ της Ελληνικής Υφαλοκρηπίδας και της Κυπριακής ΑΟΖ. “…

Το τουρκικό σκάφος έχει αποχωρήσει από την ελληνική υφαλοκρηπίδα και πλέει εντός της κυπριακής ΑΟΖ για να επανέλθει αργότερα και πάλι εντός της ελληνικής…”Αντι-Νavtex εξέδωσε η Κύπρος σε χθεσινή Navtex της Τουρκίας, με την οποία παρατείνει την παρουσία του Γιαβούζ στο τεμάχιο 6 της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου” αναφέρει ο κυπριακός τηλεοπτικός σταθμός….Barbaros, Yavuz Oruc Reis βούλιαξαν την κυπριακή ΑΟΖ με τις ευλογίες της ΕΕ γιατί η Κυπριακή Δημοκρατία είναι μέλος της ΕΕ..

Και όλα αυτά ενώ ο διεθνής τύπος αναπαράγει τις φήμες που ποτέ δεν διαψεύσθηκαν ότι τούρκικο υποβρύχιο έφτασε ως Αθήνα.. Αξιοσημείωτο είναι ότι τούρκικες πηγές ανέφεραν την ίδια χρονική περίοδο ότι με ηλεκτρονικό πόλεμο έπαθε μπλακ άουτ το ελληνικό πολεμικό ναυτικό….

dimpenews.com

One thought on “Το Oruc Reis βγήκε από την ελληνική υφαλοκρηπίδα και εισέβαλε στην κυπριακή ΑΟΖ για να επανέλθει στην ελληνική αργότερα….

Comments are closed.