Επιδρομή αμερικάνικων ελικοπτέρων κατά συριακού checkpoint γιατί απαγόρευε τη διέλευση κατοχικής περιπολίας των ΗΠΑ: 1 νεκρός στρατιώτης και 2 τραυματίες..ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Μαχητικά αεροσκάφη των δυνάμεων κατοχής των ΗΠΑ επιτέθηκαν σε ένα σημείο του αραβικού στρατού της Συρίας νοτιοανατολικά του Καμισλί και σκότωσαν έναν Σύρο στρατιώτη και δύο άλλοι τραυματίστηκαν.

L’image contient peut-être : une personne ou plus, personnes assises et chaussures

Μια στρατιωτική πηγή δήλωσε στο SANA ότι ένα αμερικάνικο περίπολο εποχούμενο αποπειράθηκε να εισέλθει σε ζώνη ανάπτυξης των συριακών στρατιωτικών σχηματισμών σε περίχωρα του Qamichli,μέσω του checkpoint του Tel Dahab στις 9.45 π.μ, προσθέτοντας ότι Σύροι στρατιώτες που υπηρετούσαν στο σημείο το εμπόδισαν να διέλθει και μετά από 30′ δυο ελικόπτερα αμερικάνικα επιτέθηκαν με βαριά πυροβόλα στο σημείο, και σκότωσαν έναν στρατιώτη ενώ τραυμάτισαν άλλους 2.

Image

Προηγουμένως ο ανταποκριτής του SANA στη Hassaké διευκρίνισε πως 1 μαχητικό των αμερικανικών δυνάμεων κατοχής επιτέθηκε αυτό το πρωί σ΄ένα σημείο του SAA στο Tel Dahab στα ΝΑ του Qamichli, αφότου στοιχεία του συριακού στρατού στο checkpoint εμπόδισαν να διέλθει μια περιπολία του αμερικάνικου στρατού κατοχής..

Image
Image
Image

To video πιστοποιεί ότι η επίθεση έγινε από αμερικάνικα ελικόπτερα….κάτι που αρνούνται οι αμερικανικές δυνάμεις είναι ορατά στο βίντεο κατά την επίθεση.. Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν ότι τους επιτράπηκε η διέλευση ενώ συνεχώς οι συριακές θέσεις δεν τους το επιτρέπουν και επίσης ψευδώς αρνούνται ότι ενεπλάκησαν ελικόπτερα κάτι που πιστοποιεί το οπτικοακουστικό υλικό αλλά ανταπέδωσε πυρά το περίπολό τους αφού δέχθηκε από μεμονωμένες θέσεις……

Στη σημερινή αμερικανοσυριακή σύρραξη τραυματίστηκαν και 4 Αμερικανοί στρατιώτες οι 2 σοβαρά.. Τι ακριβώς έγινε:

Image

Image
L’image contient peut-être : plein air, texte qui dit ’78 vues 0:39/ 0:43’

dimpenews.com