Στη σημερινή αμερικανοσυριακή σύρραξη τραυματίστηκαν και 4 Αμερικανοί στρατιώτες οι 2 σοβαρά.. Τι ακριβώς έγινε:

Τι ακριβώς συνέβη στο Qamishli στη Συρία στο σημερινό αμερικανοσυριακό συμβάν :

Μια αμερικανική περιπολία προσπάθησε να εισέλθει σε έναν τόπο όπου βρίσκεται ένας από τους συριακούς στρατιωτικούς σχηματισμούς. Το συριακό checkpoint-σημείο ελέγχου τους εμπόδισε. Υπήρξε σύγκρουση στις 9.20 πμ.. Στη συνέχεια, οι Αμερικανοί στρατιώτες έκαναν προκλήσεις και άνοιξαν πυρ των Σύρων στρατιωτών χτυπώντας τους στα πόδια, προσπαθώντας να τους εκφοβίσουν και να τους απωθήσουν, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός στρατιώτη.
Έτσι οι σύντροφοί του πυροβόλησαν άμεσα τους Αμερικανούς στρατιώτες, τραυματίζοντας 4 από αυτούς οι 2 τραυματίστηκαν σοβαρά.

το ελικόπτερο

Η αμερικανική περιπολία πήρε τους τραυματίες στρατιώτες της και αποσύρθηκε από τη σκηνή προς τις τοποθεσίες των SDF και επικοινώνησε με αμερικανικά ελικόπτερα που βρίσκονται σε παράνομη βάση.
Τα αμερικανικά ελικόπτερα πυροβόλησαν με τα πολυβόλα τους στο σημείο ελέγχου, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός Σύρου στρατιώτη και τον τραυματισμό 2 άλλων.
Αυτή η επικίνδυνη κλιμάκωση έρχεται υπό το φως της αναταραχής στην ανατολική περιοχή του Ευφράτη, και σηματοδοτεί ότι επέρχονται αιματηρά γεγονότα πολύ σύντομα..

Kαι οι ΗΠΑ από την πλευρά τους παραδέχονται την ανταλλαγή πυρών δεν κάνουν λόγο όπως είναι επόμενο για δικούς τους τραυματίες κι αρνούνται την εμπλοκή ελικοπτέρων όταν υπάρχουν βίντεο που τα έχουν καταγράψει..

Ο νεκρός Σύρος στρατιώτης είναι ο υπολοχαγός Malek Muhammad Muhaimid με καταγωγή από Χαλέπι υπηρετούσε στο 54ο Σύνταγμα …

ο Σύρος στρατιώτης που έπεσε από αμερικάνικα πυρά υπεραμυνόμενος τη χώρα του από τον κατακτητή

dimpenews.com