Το γεγονός είναι 1:το Oruc Reis διαρκής επιβήτορας της ελληνικής υφαλοκρηπίδας…. Μετά το τους κόψαμε τον κ….. μ΄επακούμβηση, τώρα τους κόψαμε τα…… (συγγνώμη) τα καλώδια .. Την είδηση μετέδωσε ρωσόφωνο ελληνικό site (rua.gr) και όχι ρώσικο .. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ μπαφιάσαμε….

Το γεγονός είναι 1:το Oruc Reis διαρκής επιβήτορας της ελληνικής υφαλοκρηπίδας…. Μετά το τους κόψαμε τον κ….. μ΄επακούμβηση, τώρα τους κόψαμε τα…… (συγγνώμη) τα καλώδια .. Την είδηση μετέδωσε ρωσόφωνο ελληνικό site (rua.gr) και όχι ρώσικο .. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ μπαφιάσαμε….Χρειάζεται πιο σοβαρή αντιμετώπιση …..Τα κακοστημένα άρθρα δήθεν υπερπατριωτικής προπαγάνδας ίσως και να εγκυμονούν κινδύνους εις βάρος ελληνικών συμφερόντων..Ούτε καν επικοινωνιακά δεν είμαστε άξιοι των περιστάσεων….”τα ελληνικά υποβρύχια έκοψαν τα καλώδια και κατέστρεψαν τον εξοπλισμό”’…..του Oruc Reis που κάνει πάντα περίπατο……επί της ελληνικής υφαλοκρηπίδας ….

Το twitter που δίνει το rua.gr που πρώτο μετέδωσε την ”είδηση” είναι το ”@russianathens Νέα και ψυχαγωγία ιστοσελίδα για την Αθήνα” και έχει έδρα Αθήνα….ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ FAKE NEWS…..Από πότε τα .gr-άρια είναι ρώσικες ιστοσελίδες…. Αν κάνετε προπαγάνδα να είναι τουλάχιστον πιο πιστευτή … και η είδηση πλέον θα είναι αν θα πεταχθεί απέξω από την ελληνική υφαλοκρηπίδα το τούρκικο ερευνητικό……

Οι Τούρκοι βγάζουν γεωτρύπανο για να ξεκινήσουν γεωτρήσεις στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, λένε τουρκικά ΜΜΕ.Όπως σημειώνουν, πρόκειται για το γεωτρύπανο Κanuni, με δυνατότητα γεώτρησης σε συνολικό βάθος 11.400 μέτρων…” αναφέρει το sportime.gr που δεν είναι ψευδορώσικη ιστοσελίδα….

Oruc Reis: Oι Τούρκοι στέλνουν γεωτρύπανο να τρυπήσει την ελληνική υφαλοκρηπίδα

dimpenews.com