H Belomaidan είναι μια ειδική επιχείρηση των μυστικών υπηρεσιών Πολωνίας, Λιθουανίας, Κιέβου..Το διακύβευμα πυρηνικής σύγκρουσης ΝΑΤΟ-Ρωσίας με θρυαλλίδα το Μινσκ…Λουκασένκο: μόνο πάνω από το πτώμα μου….

Η Belomaidan είναι μια ειδική επιχείρηση του SSO της Πολωνίας, της Λιθουανίας και του Κιέβου
Στο Μινσκ, η Βαρσοβία προσπαθεί να πραγματοποιήσει το αιώνιο όνειρο «από τη μια θάλασσα στην άλλη.»
Το κύριο ρόλο σε ό, τι συμβαίνει στη Λευκορωσία τον έχει η Πολωνία και οι ειδικές υπηρεσίες της. Στρατιωτικός εμπειρογνώμονας, βετεράνος του Γενικού Επιτελείου των Ειδικών Δυνάμεων της GRU GSH ο S. Kozlov αναφέρει ότι αυτός οργανώνει και συντονίζει τη δομή “Belomaidan” των πολωνικών ενόπλων δυνάμεων – την Κεντρική Ομάδα Ψυχολογικών Δράσεων (Centralna Grupa Dzialan Psychologicznych), Bydgoszcz. Αυτή η ιδιαίτερη στρατιωτική μονάδα εξαρτάται άμεσα από τη Διοίκηση Χερσαίων Δυνάμεων και αποτελεί μέρος του MTR.Το έργο της είναι ενημερωτικό όπως και η ψυχολογική επιρροή στα στρατεύματα και τον πληθυσμό του εχθρού για την επίτευξη πολιτικών, στρατιωτικών, προπαγανδιστικών στόχων. Περιλαμβάνει: έδρα, Κέντρο Πληροφοριών για Ψυχολογικό Πόλεμο – το κύριο συντονιστικό μέρος 4 τμημάτων συλλογής και επεξεργασίας πληροφοριών (1ο – ανάλυση μέσων και ανοιχτών πηγών πληροφοριών στην Πολωνία, 2ο – στις Δυτικές χώρες, 3ο – στην Ανατολική Ευρώπη, 4ο – σε χώρες με συγκρούσεις, υπό τον έλεγχο του CGDP – Διαδικτυακοί πόροι Nexta και Nexta Life, οι οποίοι χρησιμοποίησαν όλες τις δυνάμεις τους στη Λευκορωσία.

Άλλωστε ο Λουκασένκο τόνισε ότι ” μην βγαίνετε στους δρόμους τώρα. Αυτοί χρησιμοποιούν εσάς και τα παιδιά σας ως κρέας στα κανόνια. Πολλοί ήρθαν εδώ από Πολωνία, Ολλανδία,Ουκρανία, ανοιχτή Ρωσία, Navalny, κλπ η επίθεση ήδη άρχισε κατά της χώρας. ” Mε αποφασιστικότητα τόνισε σε μια διαδήλωση στο Minsk Tractors Factory. “Οι εκλογές έγιναν. Δεν θα πάρετε άλλες εκλογές ή θα πρέπει να με σκοτώσετε” μόνο πάνω από το πτώμα μου..

Είναι μια ακόμη παρδαλή ”επανάσταση” λόγω της αγωνίας του μονοπολικού κόσμου προ της κατάρρευσης του φιλελευθερισμού.Είναι μια μεταμοντέρνα κοινωνία, που προχωρά με οπλές στην άβυσσο.”

Η μη χαρισματική μικροσκοπική και σε πολιτικό ανάστημα Tikhanovskaya που εξασφάλισε στις κάλπες ένα 10% δήλωσε ότι είναι έτοιμη να πάρει την εξουσία.Αυτή η θηλυκή εκδοχή ” Guaido Λευκορωσίας”… που τόσο αγαπούσε την πατρίδα της που την επομένη των εκλογών έφυγε σαν κλέφτης για τη γειτονική Λιθουανία γνωρίζοντας τι κακό προκάλεσε με την όλη στάση της….
Αν ΕΕ και ΗΠΑ σκληρύνουν τη στάση τους τότε οδηγούμαστε στο μοντέλο Venezuela. Ο Loukashenko θα είναι ο αληθινός πρόεδρος και η Tikhanovskaya μια γραφική φιγούρα της αντιπολίτευσης που θ΄αναγνωρίζεται από τους συμμάχους της ως υβριδικός Πρόεδρος αλλά χωρίς καμία εξουσία μια εικονική πραγματικότητα για να συντηρηθεί η ένταση και ο εθνικός διχασμός και η αποσταθεροποίηση…..

Oι 27 της ΕΕ κατήγγειλαν με συνοπτικές διαδικασίες και καμιά ενδελεχή έρευνα ότι οι « εκλογές δεν ήταν ελεύθερες ούτε ισότιμες (…) και κατήγγειλαν νοθεία..Υποσχέθηκαν κυρώσεις.. Ωστόσο ο OSCE, αν και προσκλήθηκε να στείλει παρατηρητές ουδέποτε έστειλε επικαλούμενος προϋποθέσεις ανεπαρκείς για μια εργασία παρατήρησης ..

Σύμφωνα με το strategika51 ”η Ρωσία παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς την κατάσταση και ανέπτυξε πυρηνικές κεφαλές ( Iskander M) στα δυτικά της σύνορα με πρόσχημα μια άσκησης. Το μήνυμα δεν είναι κωδικοποιημένο.Ανέπτυξε 12 οχήματα GUMO και Vystrels που συνδέονται γενικά με ICBM ή διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους που καλείται ν΄αποδείξει ότι το ρωσικό πυρηνικό δόγμα επιτρέπει την ανάπτυξη της ρωσικής πυρηνικής ομπρέλας σε συμμαχικές χώρες όπως η Δημοκρατία της Λευκορωσίας.

Αυτή η διασπορά ρωσικών τακτικών πυρηνικών κεφαλών κοντά στη Λευκορωσία σημαίνει ότι σε περίπτωση απειλής ξένης εισβολής και ειδικότερα του ΝΑΤΟ κατά της Λευκορωσίας από την Πολωνία ή την Ουκρανία, η Ρωσία θα ενεργήσει ως να ήταν μια επίθεση εναντίον της επικράτειάς της και θα οδηγήσει μαζικές τακτικές πυρηνικές επιθέσεις εναντίον του επιτιθέμενου.Οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ αναπτύσσονται στη Λιθουανία και την Πολωνία και μπορούν να αναπτυχθούν σε χρόνο ρεκόρ στη βόρεια Ουκρανία.” Πόσο απέχουμε από μια πυρηνική ανάφλεξη υπερδυνάμεων;;

Τελευταία εξέλιξη πριν λίγο όπως μεταδίδει το TASS o Λουκασένκο δήλωσε πως μετά την ψήφιση ενός νέου συντάγματος θα μπορούσε να παραδώσει την εξουσία ..Αναφέρεται στο εξής περιστατικό σήμερα..

Λουκασένκο απευθυνόμενος σε συνδικαλιστές του εργατικού κινήματος εν μέσω γενικής απεργίας: Θα γίνει έτσι, παιδιά! Πρέπει να εγκρίνουμε ένα νέο σύνταγμα. Πρέπει να το υιοθετήσετε σε δημοψήφισμα και, αν θέλετε, να διεξαγάγετε εκλογές για το κοινοβούλιο και τον πρόεδρο βάσει του νέου συντάγματος.

dimpenews.com