Ποιος είναι ο πιο επικίνδυνος ιός και ποια η πιο επώδυνη επιδημία…..

” Η πνευματική ασθένεια σε διαφορά με την ψυχική νόσο είναι μολυσματική διαδίδεται με την ταχύτητα μιας επιδημίας…όπως έγινε με τους διευθύνοντές μας αυτοί μολύνθηκαν σοβαρά πνευματικά , οι δυνάμεις του κακού ολοκληρωτικά κατέλαβαν τις ψυχές τους, το κακό εμπότισε όλο το είναι τους και δηλητηρίασαν τις ψυχές εκατομμυρίων ατόμων ….. ο ιός του κακού μεταδόθηκε από τους διευθύνοντες στην ανθρώπινη μάζα.”

Από το βιβλίο του ”Père ArsènePasseur de la foiconsolateur des âmes” (Τome I εκδ.cerf-σσ.225) που αναφέρεται στη ζωή και το έργο του μεγαλύτερου και πιο δημοφιλή Αγίου του 20ου αι. της Ρωσίας που ακόμη δεν έχει επίσημα αναγνωριστεί. Ήταν Πανεπιστημιακός, Ιστορικός Τέχνης και στη συνέχεια έγινε Ιερομόναχος στη Μονή της Όπτινα.Μεγάλο μέρος της ζωής του το πέρασε σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Kαι το ερώτημα που τίθεται είναι μήπως για μια ακόμη φορά η ηγεσία,εξουσία κοσμική και πνευματική σε παγκόσμιο επίπεδο είναι φορέας αυτού του πλέον επικίνδυνου ιού ”του ιού του κακού” και τον μεταδίδει και μολύνει τις μάζες ”με ταχύτητα επιδημίας”;;;

Γιατί υπάρχει ιστορικό προηγούμενο και όχι μόνον ένα…

dimpenews.com