ΕΚΤΑΚΤΟ Εκπρόσωπος Τύπου LNA, Στρατηγός Αχμέτ αλ-Μισμάρι: η Τουρκία θα επιτεθεί στη Σύρτη. Από ξηράς και από θαλάσσης συγκεντρώνει δυνάμεις κατά Σύρτης..2 τουρκικές φρεγάτες και 3 πολεμικά πλοία κατευθύνονται προς τη Σύρτη.

O εκπρόσωπος Τύπου του LNA, Στρατηγός Αχμέτ αλ-Μισμάρι δήλωσε στις 23/8/20 :”Η Τουρκία από ξηράς και θαλάσσης συγκεντρώνει στρατιωτικές και ναυτικές δυνάμεις κοντά στη Sirte.Οι τουρκικές φρεγάτες προχωρούν προς την Sirte σε θέση επίθεσης.Είδαμε τα τουρκικά πλοία να κατευθύνονται προς το Sirte σε θέση μάχης.” Λιβυκά μέσα: 2 τουρκικές φρεγάτες και 3 πολεμικά πλοία κατευθύνονται προς τη Σύρτη λέει το al hadath/Al Arabiya

Eίπε ακόμη o εκπρόσωπος του LNA πως ο Υπ. Άμυνας Τουρκίας συναντήθηκε σήμερα με τους ηγέτες του GNA και αποφάσισε να εξαπολύσει επίθεση κατά της Τρίπολης μεταδίδει το al hadath.

Toυρκία κι GNA είπε σχεδιάζουν να επιτεθούν στη Σύρτη. ” Έχουμε το δικαίωμα να υπερασπιστούμε τη γη μας και οποιαδήποτε επιθετική δράση θα αντιμετωπιστεί με θανάσιμη δύναμη”..Ο LNA είναι λοιπόν σε θέση μάχης θα υπερασπιστεί τη Σύρτη….

Τόνισε:

  • Παρακολουθούμε τις τουρκικές φρεγάτες που πλησιάζουν τα σύνορα της Sirte έτοιμες να επιτεθούν.
  • Τούρκικα πλοία παρεμποδίστηκαν στο δρόμο τους για Σύρτη..
  • Η έγκριση του GNA για εκεχειρία δεν ήταν παρά ένα show για τα μέσα ενημέρωσης!
  • Η πρωτοβουλία (εκεχειρίας) του Al-Sarraj γράφτηκε σε άλλη πρωτεύουσα
  • Η πρωτοβουλία (εκεχειρίας) του Al-Sarraj είναι μια κόκκινη ρέγγα, είπε απαξιωτικά.
  • Al Mismari: Είμαστε σε θέση μάχης και είμαστε έτοιμοι να υπερασπιστούμε την Sirte.
  • Al-Mismari: Η πρόσφατη στρατιωτική κίνηση επιβεβαιώνει ότι το σχέδιο υπερβαίνει την κυβέρνηση Sarraj, η οποία υπέγραψε την κατάπαυση του πυρός.Υπάρχει στρατιωτική κινητοποίηση και μεταφορά εξοπλισμού για τη στόχευση του LNA στην πόλη Sirte.
  • Η κατάπαυση του πυρός είναι μια προσπάθεια να παραπλανηθεί η εγχώρια και διεθνής κοινή γνώμη, είπε.
  • O LNA (Χαφτάρ) μίλησε τελευταίος και τους άδειασε όλους κι αποδεικνύει το αυτονόητο ότι ο.. Τούρκος φίλος δεν πιάνεται….Αυτόπτες μάρτυρες στην περιοχή Al-Hisha, ανατολικά της Misrata, επιβεβαιώνουν την κίνηση δύο φρεγατών και τριών τουρκικών πολεμικών πλοίων προς την πόλη Sirte.
  • O Ahmed Al-Mismari, σε συνέντευξή του στην Al-Hadath:η μοίρα της Tripoli βρίσκεται στα χέρια μιας εγκληματικής τακφιριστικής πολιτοφυλακής με την οποία είναι αδύνατο να κάτσει κανείς στο ίδιο τραπέζι για να διαπραγματευθεί.Αυτά καθώς ο GNA που αναγνωρίζει η διεθνής κοινότητα και ο περιβόητος ΟΗΕ άνοιξε πυρ στην πλατεία των μαρτύρων σε αντικυβερνητική διαδήλωση…


dimpenews.com

One thought on “ΕΚΤΑΚΤΟ Εκπρόσωπος Τύπου LNA, Στρατηγός Αχμέτ αλ-Μισμάρι: η Τουρκία θα επιτεθεί στη Σύρτη. Από ξηράς και από θαλάσσης συγκεντρώνει δυνάμεις κατά Σύρτης..2 τουρκικές φρεγάτες και 3 πολεμικά πλοία κατευθύνονται προς τη Σύρτη.

Comments are closed.