Το νέο τρίπτυχο είναι: ”Ουδετεροπρόσωπο” (δια μάσκας) ”Ουδετερόθρησκο” ,Ουδετερόφυλο..Από το Τέλος της Ιστορίας στο Τέλος της Κοινωνίας…

Το νέο τρίπτυχο είναι του New Normal είναι: ”Ουδετεροπρόσωπο” (δια μάσκας) ”Ουδετερόθρησκο” ,Ουδετερόφυλο.. Αν και υπάρχουν και άλλες παράμετροι στην ίδια λογική όπως η ουδέτερη ως προς το φύλο γλώσσα που επεξεργάζεται και εισάγει με νομοθετήματα της η περισπούδαστη ΕΕ. Από το Τέλος της Ιστορίας στο Τέλος της Κοινωνίας..Από το Φύλο Χ* στο Πρόσωπο X όλα είναι μια συνέχεια στην ίδια προοπτική που κλιμακώνεται….Οι υπέρμαχοι της διαφορετικότητας καταργούν κι ακυρώνουν στην πράξη τον απόλυτο ορισμό αυτής που είναι το ανθρώπινο πρόσωπο…Το πρόσωπο ως το χαρακτηριολογικό ιδιόμορφο χαριτωμένο ιδίωμα του ανθρώπινου όντος εξοβελίζεται από το κοινωνικό γίγνεσθαι από τη δημόσια σφαίρα ως ”μιασματικό” καθίσταται αποβλητέο. Τα πρόσωπα καλυμμένα θυμίζουν άψυχες προτομές πριν τ΄αποκαλυπτήρια …..

Από την πολυμορφία στο απρόσωπο, (άνευ προσώπου) και στο άμορφο στο χαοτικό μοντέλο,στο τέλος της δημιουργίας.. Πρόκειται για τον θρίαμβο του Ουδέτερου και της Εξουδετέρωσης…..

*Σ’ Ολλανδία και Γερμανία δεν αναγράφεται πλέον το φύλο στο δελτίο ταυτότητας . Στην Ολλανδία έχουν εκδοθεί διαβατήρια με τον προσδιορισμό φύλου Χ, αντί Α για άνδρα ή Θ για γυναίκα.

dimpenews.com