Jeff Smith Αμερικανός πυρηνικός φυσικός και τ. μέλος της ΙΑΕΑ:”η έκρηξη στη Βηρυτό οφείλεται σε τακτικό πυρηνικό πύραυλο, με ισχύ 6 κιλοτόνια.”Το κέντρο παρακολούθησης πυρηνικής ακτινοβολίας Σικελίας, πιστοποίησε ασυνήθιστη αύξηση ακτινοβολίας την ημέρα της επίθεσης!veteranstoday: το Ισραήλ χτυπάει τη Βηρυτό με πυρηνικό πύραυλο!!! BINTEO


Για τον Jeff Smith Αμερικανό φυσικό και τ. μέλος της ΙΑΕΑ (Διεθνής Οργανισμός Ατομικής Ενέργειας)  μετά την αυθεντικοποίηση των videos της έκρηξης της Βηρυτού συμπεραίνει ότι πρόκειται σίγουρα για μια πυρηνική έκρηξη οφειλόμενη σε τακτικό πυρηνικό πύραυλο. Ο ίδιος το είχε δηλώσει και για την έκρηξη στις 11 Mαίου στην Υεμένη! Επίσης, σύμφωνα πάντοτε με τον Jeff Smith συνεργάτη του Veteran Today, η πυρηνική έκρηξη στη Βηρυτό είχε δύναμη 6 kilostons μετά από επικοινωνία που είχε με το κέντρο παρακολούθησης πυρηνικής ακτινοβολίας που βρίσκεται στη Σικελία, αυτό το κέντρο πιστοποίησε την ασυνήθιστη αύξηση της ακτινοβολίας την ημέρα της επίθεσης!

Από την άλλη κανένας τηλεοπτικός παραγωγός στη βαλλόμενη χώρα το Λίβανο που απαριθμεί πάνω από 180 νεκρούς και περί τους 50 αγνοούμενους ως σήμερα και 6000 τραυματίες από την φονική έκρηξη δεν είχε το θάρρος να προσκαλέσει εμπειρογνώμονες σε εκρηκτικά, πυραύλους, πυρηνικά και τακτικά όπλα,καθώς ως κι ο Trump πιστεύει ότι η έκρηξη στη Βηρυτό ήταν εγκληματική επίθεση, σέβονται τις οδηγίες: είναι ατύχημα όπως στην Τουλούζη!

Φυσικά αυτό που διατείνεται ο Jeff Smith ότι η έκρηξη σημειώθηκε με πυρηνικό μηχανισμό απομένει ν΄αποδειχθεί αλλά πρέπει να αντικρουστούν τα επιχειρήματά του. Αντίθετα, ‘‘οι ιταλικές μυστικές υπηρεσίες το είπαν από τις πρώτες ώρες της έκρηξης!” ισχυρίζεται ο αναλυτής Βassam Τahhan,ανώτερος καθηγητής
Ισλαμολόγος που ειδικεύεται στο Κοράνι, γεωπολιτικός διεθνής σύμβουλος στη γεωστρατηγική..

This is the radiation signature of the explosion received from a source in Italy, submitted to VT by the International Atomic Energy Agency (UN)

Το Veterans Today στις 5/8/20 αποκαλύπτει ότι ”ένας στρατηγός του Λιβανέζικου Στρατού αναφέρει ότι το Ισραήλ έριξε ένα τακτικό πυρηνικό όπλο στο λιμάνι της Βηρυτού σήμερα. Αναφέρει ότι αυτό έγινε για να καταρρεύσει το τρέχον πολιτικό καθεστώς..”

To ίδιο μέσο συνεισφέρει αρκετό αποδεικτικό υλικό στην υπόθεση της πυρηνικής επίθεσης με συνεχή UPDATE ως σήμερα.

Ωστόσο, αυτό που μου λένε αξιόπιστες πηγές από τη Βηρυτό είναι:
«Η έκρηξη της Βηρυτού είναι περίπου 100 φορές μεγαλύτερη σ’ ενέργεια από την έκρηξη Tianjin του 2015, ή 5,4 κιλά ισοδύναμου TNT (στην Tianjin, αφορούσε 800 τόνους νιτρικού αμμωνίου).

Τα συμβατικά πυρηνικά εναντίον της Ιαπωνίας είχαν 15 έως 21 κιλοτόνια. Αλλά αυτή η έκρηξη είναι διαφορετική, είναι λόγω του σύγχρονου τακτικού πυρηνικού που περιέχει έως και 10 kilotons του υβριδικού υλικού συμπεριλαμβανομένου του ουρανίου. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εξακολουθούμε να έχουμε οξύ και ακτινοβολία στον αέρα. ” – Ghayet Ali

veteranstoday: Το Ισραήλ χτύπησε τη Βηρυτό με πυρηνικό πύραυλο, Trump και κυβέρνηση του Λιβάνου επιβεβαιώνουν…
Ο Τραμπ επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για βομβαρδισμό, όχι ατύχημα και αμέσως χτυπιέται από τον φιλο-Ισραηλινό τύπο … ξεκινώντας από την Daily Beast

Υπάρχουν συντριπτικές ενδείξεις ότι το Ισραηλινό F 16 είχε μόλις τελειώσει μια επίθεση στο Warehouse 12 όταν συνέβη η μεγάλη έκρηξη. Έχουμε δεκάδες αξιόπιστους αυτόπτες μάρτυρες και πολλά βίντεο, ήχο, ακόμη και τα αεροπλάνα που βγαίνουν από μια βουτιά, όχι δεν είναι πουλιά, δεν πετούν με ταχύτητα 350 κόμβους.
Η κυβέρνηση του Λιβάνου και η Χεζμπολάχ δέχονται τώρα ότι το νιτρικό αμμώνιο δεν εμπλέκεται καθόλου. Ο Λίβανος είναι χτισμένος πάνω σε βράχο και όλα πρέπει να ανατιναχτούν. Οι Λιβανέζοι γνωρίζουν από εκρηκτικά, ξέρουν πώς να χρησιμοποιούν το ΑΝ και όλοι στο Λίβανο γνωρίζουν ότι αυτό είναι hoax. Το AN δεν είναι εκρηκτικό, καίει ακόμη και σε εκρηκτικό πολτό (ANFO) εκτός εάν χρησιμοποιούνται πολύ μεγάλα φορτία TNT.
Όλοι που εμπλέκονται στην ιστορία του AN, το ρωσικό παραμύθι πλοίου, ή ισχυρίζονται ότι εξερράγησαν, είναι τώρα ύποπτοι τρομοκρατίας, αν και οι περισσότεροι είναι απλώς ηλίθιοι στο Διαδίκτυο. Το AN είναι αποσυσχετισμένο.

Οι ερευνητές εξετάζουν τώρα μια επίθεση δύο ισχίων και ισραηλινής εμπλοκής μ’ ένα πιθανό πυραύλο Rampage (νέο σχέδιο), ενώ καλύφθηκαν με επίθεση F 16 και πιθανό συμβατικό εκρηκτικό. Σε αυτό το σημείο, αυτό πιθανότατα διαφαίνεται από τους ερευνητές.

Ο παραλογισμός στο τετράγωνο: Το YouTube και το Facebook “Fact Checkers”,σκουπίζουν τα στοιχεία που δείχνουν επίθεση από το Διαδίκτυο …

… …

Pixel analysis says this is a good photo. Thus, debunking it will become a huge issue. An army of trolls is already on Twitter and Facebook.


Υπέρυθρες εικόνες του ίδιου του πυραύλου πριν από την πρόσκρουση:

Αυτός είναι ο ίδιος πύραυλος που φαίνεται από μια ελαφρώς διαφορετική γωνία στην πρόσκρουση.

Ο ισραηλινός πύραυλος Delilah που μεταφέρει πυρηνικό πύραυλο 6 kiloton (6000 τόνους ισοδύναμου TNT) ( μέσω VT Damascus) Η Tineye λέει ότι πρόκειται για μια μοναδική εικόνα και δεν εμφανίζεται πουθενά στον ιστό. Ωστόσο, είμαστε πάντα ύποπτοι όταν κάτι φαίνεται «πολύ καλό για να είναι αληθινό».
Πρόκειται για ένα υπέρυθρο βίντεο που δείχνει, σε 6 δευτερόλεπτα, τον πύραυλο να μπαίνει και να χτυπά…

Αυτό το υπέρυθρο βίντεο έχει πολύ πιο νόημα από το νιτρικό αμμώνιο από μόνο του. Ναι, το NH4NO3 είναι οξειδωτικό και εκρηκτικό υπό τις σωστές συνθήκες, είναι επίσης πολύ σταθερό.

Κρίνε μόνος σου Η Beirut δέχθηκε επίθεση; pic.twitter.com/T0LnUqDvoy

  • Darren of Plymouth @ (@DarrenPlymouth) 6 Αυγούστου 2020
    Αυτό είναι το βίντεο που καταργήθηκε από το Youtube για «παραβίαση περιεχομένου».

Η ανάλυση Pixel αναφέρει ότι αυτή είναι μια καλή φωτογραφία. Έτσι, η αποσυσχέτιση θα γίνει ένα τεράστιο ζήτημα. Ένας στρατός από τρολ είναι ήδη στο Twitter και στο Facebook.
«Η πρώτη έκρηξη προκλήθηκε από τον Gabriel anti ship πύραυλο του Ισραήλ. Η δεύτερη έκρηξη προκλήθηκε από τον ισραηλινό πύραυλο Delilah από το F16. Η χώρα μας βρίσκεται σε πλήρη κίνδυνο με αυτό το ράθυμο και διεφθαρμένο καθεστώς. “
Αυτό είναι το γράφημα ακτινοβολίας της έκρηξης που ελήφθη από μια πηγή στην Ιταλία, που υποβλήθηκε στο VT από τον Διεθνή Οργανισμό Ατομικής Ενέργειας (ΟΗΕ):

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι ScreenHunter-445.jpg

Στοιχεία πυρηνικής σχάσης στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Τραμπ επιβεβαιώνει την επίθεση (δεν αναφέρει πυρηνικά) και ξαφνικά έγινε «Εχθρός του Ισραήλ» …

VT: Ένας στρατηγός του Στρατού του Λιβάνου αναφέρει ότι το Ισραήλ έριξε ένα τακτικό πυρηνικό όπλο στο λιμάνι της Βηρυτού σήμερα. Αναφέρει ότι αυτό έγινε για να καταρρεύσει το τρέχον πολιτικό καθεστώς εκεί και να εξεγερθεί εναντίον της Χεζμπολάχ.

Καθώς αρχίζουν τα ψέματα, για αυτήν την έκρηξη, το σύννεφο μανιταριών ή η δύναμη της έκρηξης δεν είναι πυροτεχνήματα, το οποίο ήταν το πρώτο ψέμα, μετά το αμμώνιο

Ο Τζεφ Σμιθ του ΔΟΑΕ επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για πυρηνική έκρηξη. Τα ψέματα για τα πυροτεχνήματα στα πλοία και τα λιπάσματα είναι αυτά που έχουμε πάντα. Δεν αποθηκεύετε ούτε ένα στο κέντρο της πόλης σε μια μεγάλη πόλη όπως η Βηρυτός υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Δεν υπάρχει εκτεταμένη γεωργία στη Βηρυτό και ούτε γιορτάζουν εκεί στις 4 Ιουλίου.

Ο καπνός θα μπορούσε κάλλιστα να είναι καύσιμο πυραύλων που μπορεί να σημαίνει ότι μια εγκατάσταση αποθήκευσης πυραύλων χτυπήθηκε από το Ισραήλ. Έχουμε επιβεβαίωση από το Ισραήλ ότι σχεδίαζαν να επιτεθούν στη Βηρυτό πριν 5 ημέρες ως αντίποινα για τις στρατιωτικές επιθέσεις της Χεζμπολάχ στο Γκολάν, οι οποίες δεν αναφέρθηκαν πουθενά.

Μας λένε ότι ο Λίβανος ζήτησε πυρηνικούς ειδήμονες από τη Ρωσία, αλλά δεν υπάρχει καμία προσπάθεια να προστατευθεί ο τόπος του ακόμα κι αν ήταν ένα σύγχρονο όπλο, εξακολουθεί να είναι ραδιενεργό.

No photo description available.

Το νέο βίντεο δείχνει τη φύση της έκρηξης λίγο καλύτερα.

Ο κυβερνήτης της Βηρυτού καλεί την έκρηξη «Εθνική καταστροφή Akin στη Χιροσίμα»
«Μια ομάδα 10 πυροσβεστών έφτασε στο σημείο. Αυτό που συνέβη είναι πολύ παρόμοιο με αυτό που συνέβη στις ιαπωνικές πόλεις της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι. Οδήγησαν στη σκηνή και εξαφανίστηκαν. Πρόκειται για εθνική καταστροφή για τον Λίβανο. Δεν ξέρουμε πώς θα το αντιμετωπίσουμε αυτό », δήλωσε ο κυβερνήτης της Βηρυτού, Μάρουαν Αμπούντ. (Σπούτνικ / Μόσχα)

«Το Ισραήλ δεν έχει καμία σχέση με τη μαζική έκρηξη που έπληξε τη Βηρυτό στις 4 Αυγούστου, ανακοίνωσε το κοινοβουλευτικό τηλεοπτικό κανάλι της χώρας. Μια παρόμοια δήλωση έγινε από έναν ανώνυμο Ισραηλινό αξιωματούχο σε συνέντευξή του στο Reuters, ενώ ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Γκάμπι Ασκενάζι ισχυρίστηκε ότι η έκρηξη ήταν πιθανώς ατύχημα που προκλήθηκε από πυρκαγιά. (Σπούτνικ / Μόσχα)

Νωρίτερα / VT: Δύο εκρήξεις στη Βηρυτό, μία συμβατική βόμβα που ακολουθείται από ένα μικρό πυρηνικό όπλο. Ο στόχος επιβεβαιώνεται τώρα ότι είναι μια εγκατάσταση αποθήκευσης πυραύλων της Χεζμπολάχ.

Αυτή είναι η δεύτερη έκρηξη, που μοιάζει με πυρηνική έκρηξη για μένα, σημειώστε το λευκό χρώμα που δείχνει εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες – καμία συμβατική έκρηξη δεν καίει τόσο πολύ. Σημειώστε επίσης το μεγάλο ύψος της μπάλας πλάσματος – είναι πιο ψηλά από τις σιταποθήκες. Μου θυμίζει πολύ έντονα το πυρηνικό του Tianjin πριν από λίγα χρόνια.

Αμφιβάλλω πολύ ότι υπήρχαν πυροτεχνήματα, οι μικρές εκρήξεις που φαίνονταν στα βίντεο είνι πιθανότερο να είναι από πυροδότηση πυρομαχικά λόγω πυρκαγιών που ξεκίνησαν από την πρώτη έκρηξη.

Η RT μόλις κάλυψε τις εκρήξεις και παραθέτει Λιβανέζο υπουργό:

https://www.rt.com/news/497080-beirut-explosion-lebanon-videos/

Ο υπουργός Υγείας Χαμάντ Χασάν είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ένα πλοίο με πυροτεχνήματα εξερράγη στο λιμάνι. Το βίντεο δίνει βαρύτητα στην εξήγησή του, καθώς δείχνει μια μικρή έκρηξη που ακολουθείται από εκτόξευση των πυροτεχνημάτων, πριν από μια δεύτερη και μαζικά καταστροφική έκρηξη.

Οι κάτοικοι έχουν μοιράσει εικόνες που δείχνουν εκτεταμένες ζημιές σε ακίνητα. Το γραφείο της εφημερίδας Daily Star καταστράφηκε από την έκρηξη, με παράθυρα που ανατινάχθηκαν και έπιπλα που έπεσαν στο έδαφος. Η ανταποκρίτρια της France24, Leila Molana-Allen, δήλωσε ότι το διαμέρισμά της είχε «καταρρεύσει», προσθέτοντας ότι πιστεύει ότι η έκρηξη προκλήθηκε από «πύραυλο από μαχητικό».

Φαίνεται ότι οι Λιβανέζοι έχουν εφεύρει το πλοίο γεμάτο πυροτεχνήματα για να καλύψουν την αλήθεια. Το Molana-Allen είναι σχεδόν σίγουρα σωστό – ότι ήταν ένα είδος πυραύλου ή τηλεκατευθυνόμενης βόμβας που ρίχθηκε από ένα βομβαρδιστικό αεροσκάφος.

Το νιτρικό νάτριο, βασικά μια μεγάλη βόμβα λιπάσματος….

Αυτή η κυρία περιγράφει μια αίσθηση θερμότητας σαν να την χτυπά η ακτινοβολία – το χτύπημα από την ακτινοβολία μοιάζει με θερμότητα, σε καίει.

Δεν συμφωνώ με την εκτίμηση ότι ήταν μια λεπτή έκρηξη σωματιδίων μόνο ένα πυρηνικό μπορεί να το εξηγήσει αυτό.

Τα παράθυρα που εκρήγνυται 7 χιλιόμετρα μακριά υποδηλώνουν μια τεράστια έκρηξη, και πάλι ότι αυτό ήταν πράγματι ένα πυρηνικό.

Η βλάβη στα τηλέφωνα οφείλεται πιθανόν στην ηλεκτρομαγνητική επίδραση που παράγουν πυρηνικά όπλα…..

Το Fact Check του AFP ωστόσο υποκαθιστά την εν εξελίξει έρευνα και βγάζει αυθαίρετα πόρισμα ότι δεν ήταν επίθεση!!!!

Aναφέρεται εκτενώς στο VT και λέει:Ορισμένες δημοσιεύσεις ισχυρίζονται ότι «ο Τζεφ Σμιθ του ΔΟΑΕ επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για πυρηνική έκρηξη». Ένα άτομο με αυτό το όνομα έχει επίσης συνδεθεί με αβάσιμους ισχυρισμούς για πιθανή πυρηνική έκρηξη στην Υεμένη.Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας, Fredrik Dahl, δήλωσε στο AFP μέσω email: «Ο ΔΟΑΕ δεν έχει κάνει τέτοιες δηλώσεις».” O ΔΟΑΕ εννοείται ότι δεν έκανε τέτοιο ανακοινωθέν πρώτον γιατί η έρευνα είναι σ΄εξέλιξη δεύτερον γιατί μια τέτοια υπόθεση είναι πρωτίστως πολιτικό ζήτημα παγκόσμιας εμβέλειας και τον υπερβαίνει τρίτον οι διεθνείς οργανισμοί έχουν περιπέσει σε αναξιοπιστία. Κανείς δεν μίλησε άλλωστε για ανακοινωθέν του ΔΟΑΕ αλλά για μέλους και μάλιστα πρώην μέλους του όπως λέει ο Βassam Τahhan…


dimpenews.com

One thought on “Jeff Smith Αμερικανός πυρηνικός φυσικός και τ. μέλος της ΙΑΕΑ:”η έκρηξη στη Βηρυτό οφείλεται σε τακτικό πυρηνικό πύραυλο, με ισχύ 6 κιλοτόνια.”Το κέντρο παρακολούθησης πυρηνικής ακτινοβολίας Σικελίας, πιστοποίησε ασυνήθιστη αύξηση ακτινοβολίας την ημέρα της επίθεσης!veteranstoday: το Ισραήλ χτυπάει τη Βηρυτό με πυρηνικό πύραυλο!!! BINTEO

Comments are closed.