4 Ουκρανοί στρατιώτες πέθαναν από δοκιμές αμερικανικού εμβολίου κατά του COVID!!!!!!

Ένα εμβόλιο που παρασκευάστηκε σε αμερικάνικα εργαστήρια δοκιμάστηκε σε στρατιώτες Ουκρανούς με θανάσιμα αποτελέσματα..Επί των 15 που υποβλήθησαν οι 8 κατέληξαν στην εντατική οι 5 είναι νεκροί εκ των οποίων οι 4 στρατιώτες….

Οι δοκιμές του αμερικανικού εμβολίου κατά του covid19 στον ουκρανικό στρατό κατέληξαν σε τέσσερις θανάτους, ανέφερε το Lugansk Inform Center στις 17 Ιουλίου.

Αυτό ανακοινώθηκε από τον Alexander Mazeikin, αξιωματικό υπεύθυνο της υπηρεσίας Τύπου του Λαϊκού Στρατού του LPR. Σύμφωνα με τον ίδιο, λοιμωξιολόγοι από τις Ηνωμένες Πολιτείες πραγματοποίησαν εμβολιασμό στην περιοχή του Χάρκοβο.
Τα άτομα που υποβλήθηκαν στη δοκιμή εμβολίου ήταν 15 , δέκα εκ των οποίων είναι Ουκρανοί στρατιώτες φορείς του ιού. Αυτός ήταν ένας δοκιμαστικός εμβολιασμός που κατέληξε οκτώ από τα 15 άτομα σύντομα να μεταφερθούν στα επείγοντα. Τρεις ήταν σε αναπνευστήρες,τεχνητό αερισμό των πνευμόνων, μηχανική υποστήριξη.

«Οι γιατροί έκτακτης ανάγκης που αγωνίζονται για τη ζωή των ασθενών δεν μπορούσαν να τους παράσχουν την απαραίτητη βοήθεια, καθώς δεν είχαν πληροφορίες σχετικά με τη σύνθεση των ενέσεων. Ως αποτέλεσμα, πέντε ασθενείς, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων στρατιωτικών, πέθαναν από επιπλοκές που προκλήθηκαν από τη μόλυνση. “

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως στο REGNUM, 130 περιπτώσεις COVID-19 έχουν επιβεβαιωθεί στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, πέντε από αυτούς που έχουν μολυνθεί έχουν πεθάνει.regnum 17/7/20 tsargrad.tv 18/7/20

Αυτά τουλάχιστον μεταφέρουν τα ρωσόφωνα μέσα….βέβαια είναι μια είδηση που δεν πρόκειται ποτέ να παραδεχθούν οι αρχές και τα μέσα που ελέγχονται από τον αμερικάνικο δάκτυλο….

dimpenews.com