Την ώρα που ο Μακρόν είναι Βηρυτό πυραυλική επίθεση του Ισραήλ κατά Δαμασκού…..

Την ώρα που ο Μακρόν είναι Βηρυτό πυραυλική επίθεση του Ισραήλ κατά Δαμασκού…..Η συριακή αεράμυνα ενεργοποιήθηκε κατά εχθρικών στόχων που σύμφωνα με συριακές πηγές πρόκειται για ισραηλινούς πυραύλους και κατέρριψε αρκετούς στο νότο της Δαμασκού. Γίνεται λόγος για επίθεση σε περιοχές κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο Δαμασκού. H περιοχή της Kaswa που είναι στο Ν Δαμασκό χτυπήθηκε από την ισραηλινή αεροπορία που επιτέθηκε από τα υψώματα του Γκολάν.

SANA: 1 στρατιωτική πηγή ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι η αεράμυνα αντιμετώπισε μια ισραηλινή πυραυλική επίθεση που στόχευσε την νότια περιοχή. H επίθεση έγινε στο νότο της χώρας σύμφωνα με reuters που επικαλείται στρατιωτική πηγή μέσω της συριακής τηλεόρασης..

Το almayadeen μεταδίδει:

Το συριακό ειδησεογραφικό πρακτορείο “SANA” αναφέρει πως η συριακή αεράμυνα αντιμετώπισε εχθρικούς στόχους με πυραύλους πάνω από την περιοχή Jabal al-Sheikh προς την κατεύθυνση του κατεχόμενου Συριακού Γκολάν.

Μια στρατιωτική πηγή αποκάλυψε στο “SANA” ότι “μια ισραηλινή αεροπορική επίθεση στόχευσε τη νότια περιοχή με ριπές πυραύλων, και τα μέσα εναέριας άμυνας μας ανταποκρίνονταν σε αυτήν”, είπε.

Το συριακό πρακτορείο ειδήσεων “SANA” ανακοίνωσε ότι η αεράμυνα της Συρίας αντιμετώπισε εχθρικούς στόχους στον ουρανό νότια της πρωτεύουσας.

Στο πλαίσιο αυτό, το “SANA” επιβεβαίωσε ότι η αεράμυνα κατέρριψε έναν αριθμό εχθρικών πυραύλων στην περιοχή.Aναφέρονται 2 νεκροί Σύροι στρατιώτες και 7 τραυματίες…

Εικόνα
Εικόνα

dimpenews.com