Κόλαφος του καθηγητή J.F.Toussaint καθηγητή Φυσιολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris-Descartes:“υπήρξαν χθες 136 νεκροί από Covid σε όλη την Ευρώπη που απαριθμεί 500.000.000 κατοίκους. Διανύουμε μια ήπια φάση της πανδημίας στην Ευρώπη.” ”4500 fake θετικά τεστ ημερησίως.”

Κόλαφος του καθηγητή J.F.Toussaint καθηγητή Φυσιολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris-Descartes eκι Διευθυντή του Ινστιτούτου Βιο-ιατρικής Έρευνας κι Επιδημιολογίας των sport (IRMES) κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στην τηλεόραση του RFI:“υπήρξαν χθες 136 νεκροί από Covid σε ολόκληρη την Ευρώπη που απαριθμεί 500.000.000 κατοίκους. Διανύουμε μια ήπια φάση της πανδημίας στην Ευρώπη.”«To ποσοστό της θνησιμότητας, ο αριθμός των νοσηλευόμενων κι ο αριθμός των ασθενών στην εντατική δεν σταματά να μειώνεται.Eίχαμε 4 νεκρούς χθες στη Γαλλία 6 το Σάββατο. Το Σαββατοκύριακο ήταν το πιο αδύναμο ποσοστό που είχαμε από την αρχή της κρίσης εδώ και πολλού μήνες».

Ο Jean-François Toussaint πρόσθεσε δεν υπάρχει επιστημονικό επιχείρημα που να υπαγορεύει το να φοράς τη μάσκα στο εξωτερικό.«Στο τέλος της φάσης της επιδημίας ο ΠΟΥ δεν βρίσκει κανένα επιχείρημα επιστημονικό για να δικαιολογήσει το να φοράει κανείς τη μάσκα στο εξωτερικό.»“Με μια ευπάθεια των τεστ που δύνανται να ενέχουν 1 – 3% fake θετικά , αν κάνουμε 1 εκατομμύριο tests εβδομαδιαίως,τo 3% αντιστοιχεί σε 4500 fake θετικά ημερησίως. Εντοπίσαμε 5.500 άτομα χθες …”RFI 31/8/20

dimpenews.com