Γιατροί του Βελγίου καταγγέλουν.Dr Baudοuin Caironi Παθολόγος: (για μάσκες) ”ο καθαρός (εξωτερικός) αέρας και ο σωστός αερισμός των ανωτέρω αναπνευστικών οδών είναι οι βάσεις της συλλογικής υγιεινής.” Κι όμως επέβαλαν το αντίθετο…Dr Pascal Sacre αναισθησιολόγος-εντατικολόγος: η επιδημία σβήνει, όλοι οι δείκτες πέφτουν κι αυτοί συνεχίζουν την προπαγάνδα φόβου. Dr. Sandro Provenzano Παθολόγος: ένας ιός όχι πιο επικίνδυνος από τη γρίπη. ΒΙΝΤΕΟ

Πληθαίνουν οι φωνές της Αντίστασης οι φωνές της Κοινής Λογικής, της Λογικής, της Συνείδησης Βέλγοι γιατροί νοσοκόμοι-ες και λοιπό ιατρικό προσωπικό ξεσηκώνονται και καταγγέλουν…Ενδεικτικά αναφέρουμε τις τοποθετήσεις 3 γιατρών..O Dr Baudοuin Caironi Παθολόγος λέει πως κι ο τελευταίος γιατρός ξέρει ότι ”ο καθαρός (εξωτερικός) αέρας και ο σωστός αερισμός των ανωτέρω αναπνευστικών οδών είναι οι βάσεις της συλλογικής υγιεινής.” Το αντίθετο κάνουν οι μάσκες που φράσσουν τις κύριες οδούς της αναπνοής….

Dr Baudοuin Caironi Παθολόγος:” Είμαι πάνω από 40 χρόνια γιατρός και θέλω μέσα από αυτό το βίντεο να φωτίσω την τραγωδία που χτυπάει τη χώρα μας.Υπό την κάλυψη μιας έκτακτης υγειονομικής ανάγκης μ΄ένα ακραίο μιντιακό αμπαλάρισμα.Καραντίνα και μάσκες έγιναν τα σύμβολα μιας ασφυκτικής δημοκρατίας ανεύθυνων πολιτικών κακώς συμβουλευομένους από άτομα που είναι σε συνεχή σύγκρουση συμφερόντων .Ο οποιοσδήποτε γιατρός που θέλει να καταπολεμήσει τις επιδημίες θα σας πει ότι ο καθαρός (εξωτερικός) αέρας και ο σωστός αερισμός των ανωτέρω αναπνευστικών οδών είναι οι βάσεις για μια συλλογική υγιεινή, που σέβεται όλες τις επιστημονικές μελέτες. ( σσ.Σύμφωνα με τα λεγόμενα του εμπειρότατου γιατρού η υγεία μας και μάλιστα η συλλογική υγιεινή διακυβεύεται από την υποχρεωτική μασκοφορία.)

Αυτό που συμβαίνει στη χώρα μας δεν εδράζεται στην ιατρική ούτε στην επιστήμη αλλά έχει να κάνει με το δίκαιο ή τις στοιχειώδεις ατομικές και συλλογικές ελευθερίες καταχωρημένες στη Χάρτα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Σύνταγμα και στον Αστικό Κώδικα.’

Ο γιατρός καλεί τους πολιτικούς να επανατοποθετηθούν και να σταματήσουν να παίρνουν μέτρα ελευθεριοκτόνα και παρακμιακά..Απευθύνεται στους δικαστικούς εισαγγελείς αστυνομικούς διευθυντές δημάρχους και τους καλεί να σεβαστούν την διάκριση των εξουσιών και να επιδείξουν αυστηρή προσήλωση στους νόμους. Εφαρμογή του άρθρου 5 παρ. 163 του Ποινικού Κώδικα που απαγορεύει ρητά να φοριέται μάσκα σε δημόσιο χώρο.Ζητά από τους δημοσιογράφους που εδώ και μήνες ενσπείρουν το φόβο να πουν επιτέλους την αλήθεια.

Dr Pascal Sacre αναισθησιολόγος εντατικολόγος: ”είμαι γιατρός 25 χρόνια και δουλεύω 17 χρόνια στην εντατική και τώρα στο Charleroi. Δεν με τρομάζει ο ιός, αυτό που βλέπω γύρω μου δεν είναι ο ιός αλλά η κυβερνητική προπαγάνδα μέσω μίντια.Θέλουν να τρομάξουν τον κόσμο ενώ σβήνει η επιδημία.”

Δείχνει στην κάμερα γραφικές παραστάσεις από επίσημα όργανα που δείχνουν την συνεχή κάθετη πτώση βδομάδα με βδομάδα της νοσηλείας, εισαγωγής στην εντατική και των θανάτων από Covid19.

κι ενώ αυτή είναι η ιατρική πραγματικότητα γιατί συνεχώς μιλούν για επιδημία;” αναρωτιέται.

Dr. Sandro Provenzano Παθολόγος: διαφωνώ με όλα αυτά τα μέτρα για έναν ιό που δεν είναι πιο επικίνδυνος από τη γρίπη… όσο προχωράμε η επιδημία χάνει την ιογένειά της….

dimpenews.com

One thought on “Γιατροί του Βελγίου καταγγέλουν.Dr Baudοuin Caironi Παθολόγος: (για μάσκες) ”ο καθαρός (εξωτερικός) αέρας και ο σωστός αερισμός των ανωτέρω αναπνευστικών οδών είναι οι βάσεις της συλλογικής υγιεινής.” Κι όμως επέβαλαν το αντίθετο…Dr Pascal Sacre αναισθησιολόγος-εντατικολόγος: η επιδημία σβήνει, όλοι οι δείκτες πέφτουν κι αυτοί συνεχίζουν την προπαγάνδα φόβου. Dr. Sandro Provenzano Παθολόγος: ένας ιός όχι πιο επικίνδυνος από τη γρίπη. ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.