Θεός μιας χρήσης… με κουταλάκι πλαστικό ..ευτελισμός της θείας λατρείας…..

Θεός μιας χρήσης… με κουταλάκι πλαστικό ..ευτελισμός της θείας λατρείας…Γενετιστής προτείνει η θεία μετάληψη να γίνεται με κουταλάκι πλαστικό ”Σημαία από νάιλον υψώνουμε σημαία πλαστική”’ Στην εποχή των fake αξιών, τα κέντρα χειραγώγησης μαζών προτείνουν δια των εκπροσώπων τους την απόλυτη απαξίωση κι ευτελισμό της θείας λατρείας….Κάτι που αποδέχθηκε πρώτος ο Οικουμενικός δίνοντας την επιλογή και υιοθέτησε στην πράξη ο Αμερικής αλλά και άλλες κατά τόπους εκκλησίες.. Η παρακμή η αλλοίωση της λειτουργικής ζωής της εκκλησιολογίας δεν έχει προηγούμενο….

Τι είναι η λαβίδα που στοχοποιήθηκε; «Η Λαβίς ἡ μυστική ἡ τόν ἂνθρακα Χριστόν,
συλλαβοῦσα ἐν γαστρί σύ ὑπάρχεις Μαριάμ»
(από τα μεγαλυνάρια
της θ΄ωδής στη γιορτή της Υπαπαντής)…..Όπως όλη η λειτουργική πράξη έγκειται σε σύμβολα έτσι και η λαβίδα παραπέμπει στην Αμίαντο Θεοτόκο..Η λαβίδα είναι ιερό σκεύος που μετέχει στην τελετουργία των μυστηρίων δεν μπορεί ν΄απορρίπτεται στον κάλαθο των αχρήστων απαξιωτικά αυτό αποτελεί σκόπιμη βεβήλωση της ιεροπραξίας και απορώ πως πατριαρχείο που διεκδικεί τον τίτλο του Οικουμενικού έπεσε σε τέτοια ανακολουθία…..Τη λαβίδα τσιμπίδα του θείου νόμου δεν την τρέμουν…;;; Άλλωστε γι αυτό θεσπίστηκε αφού σύμφωνα με τον Άγιο Νικόδημο τον Αγιορείτη ”η λαβίδα προεκρίθη εξαιτίας μερικών πιστών, οι οποίοι, καθώς λάμβαναν τον Άρτο με τα χέρια τους, τον έρριπταν στο χώμα από απροσεξία, είτε τον έκρυπταν για να τον
χρησιμοποιούν με μαγικό τρόπο…” όλα τα λειτουργικά σκεύη αγιάζονται κατά τη χρήση και μετοχή τους στην ιεροπραξία δεν γίνεται το άγιο να τυγχάνει μεταχείρισης ως βέβηλο.
…Eπίσης το κάθε πλαστικό κουταλάκι χρησιμοποιημένο στη θ. Μετάληψη θα φέρει μετά τη χρήση της ακόμη υπόλειμμα της θείας κοινωνίας αφού το κουταλάκι θα έχει νοτιστεί εμποτιστεί από αυτήν. Πως είναι δυνατόν να πετούν την θεία κοινωνία ;;;;;Αυτή η καινοτομία ανατρέπει το σκεπτικό καθιέρωσης της ιεράς λαβίδας όπως το εκθέτει ο Άγιος Νικόδημος ο Αγιορείτης…

Η λαβίδα ως σύμβολο παραπέμπει αρχικά στο όραμα του προφήτη Ησαΐα όπου ένα Σεραφείμ παίρνει με τσιμπίδα ένα κάρβουνο από το θείο θυσιαστήριο και το εναποθέτει στα χείλη του Προφήτη..Οι Πατέρες συγκλίνουν στην άποψή τους για τον συμβολισμό του κάρβουνου και της λαβίδας θεωρώντας ότι το μεν κάρβουνο ή άνθρακας συμβολίζει το Σώμα του Χριστού,
η δε λαβίδα συμβολίζει την προαίρεση προς το καλό αλλά και την Θεοτόκο
που γέννησε τον θεάνθρωπο Χριστό.Ήδη από τους Πατέρες του 4ου αιώνα, ο άνθρακας του επουρανίου θυσιαστηρίου ταυτίζεται με τον Χριστό και η λαβίδα ταυτίζεται με την Θεοτόκο…..

Όσο για τον κ. Γενετιστή που το μιντιακοπολιτικό κατεστημένο τον επέλεξε να διαφωτίσει το λαό ψαρώνοντάς τον με τον βαρύγδουπο τίτλο του θα έπρεπε να ήταν σε θέση απολογητή και όχι τιμητή για την οργουελιανή κλωνοποίηση,την επικίνδυνη διασταύρωση ειδών, την γεννετική τροποιοίηση-μετάλλαξη, τον γεννετικό προκαθορισμό για τη δημιουργία της Αρίας φυλής, για τα μωρά φάρμακα, την παρένθετη μητέρα και το συναφές επάγγελμα μητέρα..και τόσα όλα..Από την άλλη ο κ. Γενετιστής εκπροσωπεί μια επιστήμη που θεμελίωσε ένας μοναχός ο Γρηγόριος Μέντελ και γι αυτό και μόνο θα έπρεπε να τιμά περισσότερο το χώρο του ιερού..Επίσης ο καθηγητής κ. Δερμιτζάκης δήλωσε πως ”δεν γίνεται να κλείνουν επιχειρήσεις και παράλληλα στις εκκλησίες να συνεχίζεται η μετάληψη με αυτόν τον τρόπο.” Δηλ. αποδέχεται την εφαρμογή του όπλου μαζικής καταστροφής που είναι το lockdown σύμφωνα με τον επίσης καθηγητή Φυσιολογίας και γιατρό στο Hôtel-Dieu και Διευθυντής του IRMES Jean-François Toussaint αλλά δεν δέχεται την μετάδοση της θείας μετάληψης με τον καθιερωμένο τρόπο....Δεν λέει να μην γίνει lockdown να μην κλείσουν οι επιχειρήσεις.. Η κοινωνική του ευαισθησία αυτοκαταρρίπτεται….Γι αυτόν η κοινωνία εν τέλει δεν απειλείται από το lockdown αλλά από τη………… θεία κοινωνία..

Με πλαστικό κουταλάκι να απολαύστε το παγωτό σας κύριε….

Κάποιοι έφαγαν με χρυσά κουτάλια και τώρα θυμήθηκαν για το λαό τα πλαστικά μιας χρήσης και για το Χριστό επίσης ……Και μην ξεχνάτε κύριε ότι η προδοσία είναι επεισόδιο του Μυστικού Δείπνου της Θείας Μετάληψης…….Η εξατομικευμένη κοινωνία στοχεύει την κοινωνία….η εξατομικευμένη κοινωνία είναι η αποδόμηση της κοινωνίας .…..

Και δεν μένει λοιπόν να καταργήσουμε όλο τον Χριστιανισμό ακολουθώντας τις καινοτομίες τους” έγραψε ο Άγιος Νικόλαος ο Καβάσιλας.

Η κοινή λαβίδα είναι ακόμη ένα στοιχείο που υποδηλώνει την κοινή μετοχή σε μια Εκκλησία όπου στις αρχετυπικές απαρχές της η κοινοχρησία των αγαθών η κοινοκτημοσύνη βρισκόταν ακριβώς στον αντίποδα των σημερινών επιβαλλόμενων αντιλήψεων περί εξατομικευμένης μετοχής……

Και στον κ. Γενετιστή του skai απαντάει η Γαλλίδα Γενετίστρια Alexandra Henrion-Caude: είμαστε στο τέλος της επιδημίας.Το ποσοστό θνησιμότητας του covid19 είναι όσο και της γρίπης.Καμιά επιστημονική μελέτη δεν προβλέπει να φέρουν μάσκα οι υγιείς”..

dimpenews.com