Επίθεση κατά δημοσιογράφων του καναλιού Premières Lignes με μαχαίρι στο Παρίσι κοντά στο τ. κτίριο Charlie Hebdo.4 τραυματίες-οι 2 σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Κι ενώ είναι σ΄εξέλιξη ΣΤΑΣΗ ως και των αστυνομικών στη Μασσαλία και της δημοτικής αρχής που δήλωσαν ότι δεν θα εφαρμόσουν μέτρα covid ή επωφελούνται οι αντίπαλες δυνάμεις από το χάος ή το παρακράτος επιχειρεί ν΄αποπροσανατολίσει δι’ αντιπερισπασμού ενεργοποιώντας γνωστούς αγνώστους στο Παρίσι και διαβρωμένους πυρήνες και σημειώθηκε επίθεση με μαχαίρι στον τομέα της λεωφόρου – boulevard Richard Lenoir στο 11ο Διαμέρισμα επί της οδού- rue Nicolas Appert εκεί όπου βρίσκονταν παλιότερα οι εγκαταστάσεις του Charlie Hebdo.4 άτομα τραυματίστηκαν εκ των οποίων ο ένας σοβαρά σύμφωνα με τον προσωρινό απολογισμό. Οι 2 τραυματίες είναι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης Premières Lignes Télévision όπως ανακοίνωσε η συνάδελφός τους Elise Lucet.Είναι 2 συνεργάτες της Premières Lignes télévision,είναι οι σοβαρά τραυματίες η εταιρία παραγωγής που παράγει την δημοσιογραφική έρευνα-εκπομπή “Cash Investigation”, αγγίχθηκε από την επίθεση αποκαλύπτει στο πλατό η Elise Lucet.Στο κανάλι France2, η παρουσιάστρια στο “Cash Investigation”, επιβεβαιώνει ότι μια από τις υπαλλήλους της εταιρίας είδε αυτόν τον άνθρωπο να τρέχει με μια λάμα κρεοπώλη ή μανσέτα αφότου τραυματίστηκε ένας συνεργάτης δημοσιογράφος “.

Ένας ύποπτος συνελήφθηκε κοντά στην opéra της Βαστίλης περί της 12h45 ακολουθώντας τα ματωμένα ίχνη του.Στη συνέχεια συνελήφθηκε και δεύτερος ύποπτος.

Εικόνα
ο β ύποπτος

Η αστυνομία τώρα ανακοινώνει ότι υπάρχει επιχείρηση σ΄εξέλιξη και ν΄αποφεύγεται ο τομέας.Ανακοινώνει επίσης ότι 2 τραυματίες είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Τελευταίες αναφορές είναι ότι οι τραυματίες είναι μόνο αυτοί οι 2 και όχι 4 όπως αρχικά ειπώθηκε.

Εικόνα
Εικόνα
ο β΄ύποπτος

Όλα τα σχολεία των Διαμερισμάτων 11ο, 3ο και 4ο του Παρισιού τέθηκαν σε καραντίνα και οι μαθητές παραμένουν στο εσωτερικό. Ένας πυρήνας κρίσης άνοιξε στο Υπ. Εσωτερικών…Τρόμος για μια ακόμη φορά στο Παρίσι.Οι τραυματίες είναι δημοσιογράφοι της τηλεόρασης Premières Lignes Télévision όπως ανακοίνωσε η συνάδελφός τους Elise Lucet.Είναι 2 συνεργάτες της Premières Lignes télévision,είναι οι σοβαρά τραυματίες η εταιρία παραγωγής που παράγει την δημοσιογραφική έρευνα “Cash Investigation”, αγγίχθηκε από την επίθεση αποκαλύπτει στο πλατό η Elise Lucet.

Εικόνα

Eιδικοί snipers παίρνουν θέση στις στέγες στην boulevard Richard Lenoir

Εικόνα

Αυτή η επίθεση επέρχεται καθώς η σύνταξη του Charlie Hebdo δέχθηκε και νέες απειλές αφότου και πάλι δημοσίευσε caricatures του Mahomet στις 2 Σεπτέμβρη.

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

dimpenews.com