Το πλαίσιο της επίθεσης είναι ισλαμιστικό ο στόχος είναι άλλος. Ήταν 2 δημοσιογράφοι συνεργάτες του « Premières Lignes » tv εταιρίας παραγωγής τηλεοπτικών εκπομπών που ταυτίστηκε με τη συμπαραγωγή της με ARTE στο ντοκιμαντέρ ”BIG PHARMA LABOS TOUT PUISSANTS” Big Pharma -παντοδύναμα εργαστήρια.

Στη χθεσινή επίθεση με μαχαίρι στις τ. εγκαταστάσεις του Charlie Hebdo, επί της rue Nicolas Appert, τραυματίστηκαν σοβαρά 2 δημοσιογράφοι που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική αν και η ζωή τους δεν διακυβεύεται..

Συνελήφθηκαν 2 άτομα

Στο France 2, ο Υπ. Εσωτερικών της Γαλλίας δήλωσε η Γαλλία είναι “πάντα σε πόλεμο” κατά της “ισλαμιστικής τρομοκρατίας”.Το πάντα δεν ισχύει.

Η Γαλλία υποστήριξε ενεργά την αυτοαποκαλούμενη συριακή αντιπολίτευση που αποδείχθηκε πτέρυγα του τούρκικου φονταμενταλιστικού ισλαμισμού αφού ταυτίστηκε με την αλ Νούσρα και την Αλ Κάιντα στο συριακό μέτωπο κι ευνόησε την άνοδο του ριζοσπαστικού ισλάμ στη Συρία με τα γνωστά αποτελέσματα. Η Γαλλία υποστήριξε την ανάδειξη του ριζοσπαστικού ισλάμ στη Λιβύη αφού με την επίθεση Σαρκοζί αποσταθεροποιήθηκε η χώρα κι αναδείχθηκε ως κι εκεί το Ισλαμικό Κράτος που αποκεφάλιζε Αιγύπτιους Κόπτες στη Λιβύη και μάτωνε τη Μεσόγειο…Η Γαλλία όπως κι η Δύση ευνόησε τον ισλαμιστικό φονταμενταλισμό για νομιμοποιείται στη συνέχεια να επεμβαίνει ως προστάτιδα δύναμη στους πληθυσμούς που υπέφεραν από αυτόν και να εδραιώνεται γεωπολιτικά ανά τον κόσμο. Το ίδιο και στο Μαλί και στην υποσαχάρια Αφρική και γενικά όπου όπου υπάρχει πλούσιο υπέδαφος…Η Γαλλία πολέμησε με μίσος το συριακό κράτος στον πόλεμο του κατά του διεθνού τζιχαντισμού και οι διευθύνοντές του ζητούσαν τη δολοφονία Άσαντ.

Σύμφωνα με τον Υπ. Εσωτερικών Gérald Darmanin υπάρχουν λίγες αμφιβολίες ότι: “έκδηλα αυτή είναι μια ισλαμιστική τρομοκρατική ενέργεια “,όπως είπε στο France 2.

Ο κυρίως ύποπτος που συνελήφθηκε ομολόγησε σύμφωνα με την αστυνομία δεν ήταν χαρακτηρισμένος fiché S ή FSPRT, σύμφωνα με τον Υπ. κι επομένως όχι πολύ γνώριμος στις μυστικές υπηρεσίες. Ωστόσο ο χασάπης του Παρισιού ένας 18χρονος Πακιστανός που κατέσφαξε 2 δημοσιογράφους συνεργάτες μάχιμου πρακτορείου παραγωγής τηλεόρασης στην καρδιά του Παρισιού είχε συλληφθεί πριν 1 μήνα “γιατί έφερε απαγορευμένο όπλο”, ένα “στραβοκατσάβιδο”, ενώ ακόμη δεν είχε συμπληρώσει το όριο ενηλικίωσης αυτό των 18. Επομένως ήταν γνωστός στις αρχές για παρόμοια οπλοφορία και παραβατική συμπεριφορά κι ωστόσο αφέθηκε ανενόχλητος ως γνωστός άγνωστος να κατακρεουργεί στοχευμένα δημοσιογράφους σε περιοχή του Παρισιού και κτίριο που και πάλι είχε δεχθεί ανάλογο χτύπημα. Εν ύπνω οι υπηρεσίες δίωξης . Ο δράστης είχε έρθει πριν 3 χρόνια στη Γαλλία.Αρχικά έγιαν 2 συλλήψεις και οι 2 προφυλακίστηκαν.

Στη συνέχεια συνελήφθηκαν 5 άτομα όλοι Πακιστανοί στο Pantin (Seine-Saint-Denis) σε κατ΄όικον έρευνα.

Αν και ο Υπ. παραδέχθηκε ότι ο κύριος δράστης είχε συλληφθεί για οπλοκατοχή κι οπλοφορία απαγορευμένου όπλου πριν 1 μήνα είπε ότι δεν ήταν γνωστός στην ασφάλεια για ριζοσπαστικοποίηση..

Τις έρευνε επιβλέπει επιτόπου ο επικεφαλής της γαλλικής αντιτρομοκρατικής Jean François Ricard. 

Η ομάδα του Charlie Hebdo εξέφρασε τη υποστήριξή του στα θύματα ενώ αυτή την περίοδο διεξάγεται η δίκη για την επίθεση του 2015.Η Cathy Richard, δικηγόρος του γιου του Bernard Maris, δήλωσε ότι τα χθεσινά γεγονότα δεν σχετίζονται με τη δίκη για επίθεση σε Charlie Hebdo….

Οι 5 επιπλέον Πακιστανοί που συνελήφθησαν είναι γεννηθέντες μεταξύ 1983 και 1996 και προφυλακίστηκαν.

To Πακιστάν έβραζε από διαδηλώσεις μετά τη νέα πρόκληση του Charlie Hebdo κατά Μωάμεθ που αναδημοσίευσε τις επίμαχες καρικατούρες την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου με αφορμή της έναρξης της δίκης των τρομοκρατών για επίθεση το 2015 κι ακούστηκαν συνθήματα κατά Γαλλίας και περιοδικού.

Επομένως η επίθεση ήταν αναμενόμενη,

β ήξεραν ότι θα προέλθει από Πακιστανούς,

γ΄ο Πακιστανός που έδρασε ήταν γνώριμος στις αρχές αφού μόλις πριν 1 μήνα συνελήφθηκε για οπλοκατοχή αντίστοιχου όπλου που χρησιμοποίησε στην επίθεση,

δ΄ο στόχος ήταν γνωστοποιημένος το Charlie Hebdo κι όμως οι γαλλικές αρχές ανεπίτρεπτα δεν την απέτρεψαν….Τεράστια τα ερωτηματικά…..

Ωστόσο αν και το πλαίσιο της επίθεσης είναι ισλαμιστικό ο στόχος είναι άλλος. Ήταν 2 δημοσιογράφοι συνεργάτες του « Premières Lignes » tv εταιρίας παραγωγής τηλεοπτικών εκπομπών που ταυτίστηκε με τη συμπαραγωγή της με ARTE στο ντοκιμαντέρ ”BIG PHARMA LABOS TOUT PUISSANTS” Big Pharma -παντοδύναμα εργαστήρια που εμφανίστηκε με τρομερή αποδοχή στο ARTE στις 15/9/20…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: η επίθεση στο Παρίσι κατά δημοσιογράφων της TV Premières Lignes έγινε ως αντίποινα γιατί το κανάλι-εταιρία ήταν συμπαραγωγός με το ARTE στο ντοκιμαντέρ καταπέλτη κατά των BIG PHARMA. Tίτλος του:”BIG PHARMA LABOS TOUT PUISSANTS” Big Pharma -παντοδύναμα εργαστήρια.Κατήγγειλαν: η φαρμακοβιομηχανία μπορεί αυτή μόνη ν΄αποφασίζει κυβερνητικές πολιτικές της Υγείας.Οι 5 πρώτες:Novartis, Pfizer, Johnson & Johnson, Roche, Sanofi… και τους άνοιξε η όρεξη με το covid19..

dimpenews.com