Προεδρία του Artsakh: καταρρίψαμε μαχητικό αεροπλάνο του Αζερμπαϊτζάν….BINTEO με νεκρούς Αζέρους στρατιώτες..

Οι μονάδες του στρατού του Artsakh κατέρριψαν ένα αεροπλάνο της πολεμικής αεροπορίας του Azerbaijan ανέφερε ο Γραμματέας Τύπου του προέδρου Artsakh ο Vahram Poghosyan.Το αεροπλάνο κατέπεσε στο Martuni. Aναφέρεται από διάφορες πηγές τύπου αεροσκάφους AN-2.

Image
τα συντρίμμια του αεροπλάνου

Δημοσιεύεται βίντεο με πολλούς Αζέρους στρατιώτες νεκρούς που έπεσαν κατά την αποτυχημένη επίθεση στρατού του Azerbaijan στο Matagis.

TO BINTEO ΕΔΩ:

https://t.me/military_arm/542

Και παράλληλα ταυτοποιούνται ελικόπτερα των Αζέρων που καταρρίφθηκαν τουλάχιστον 3.


Λίστα με ακόμη 26 νεκρούς στρατιώτες έδωσε και το Υπ. Άμυνας Αρμενίας…..Είναι ένας πολύνεκρος πόλεμος….Αυτοί προστίθενται στους αρχικά 16 που είχε ανακοινώσει και στους μετέπειτα.Συνολικά έχουν ανακοινωθεί 84 νεκροί στρατιώτες,είναι στρατεύσιμοι νέα παιδιά γεννηθέντες μετά το 2000 οι περισσότεροι…..

”Μαμά θα μιλήσουμε μετά είμαι πολύ κουρασμένος” αυτά ήταν τα τελευταία λόγια 19χρονου Αρμένιου στρατιώτη στη μητέρα του και σκοτώθηκε…

H Armenia δια του Arayik Harutyunyan προέδρου του Artsakh·,παραδέχεται ότι έχει απωλέσει κάποιες θέσεις αλλά δεν είναι από τακτικής άποψης σημαντικέςαυτό που είναι πολύ σημαντικό είναι ότι έχουμε κάνει μεγάλη τεχνική ζημιά στο Αζερμπαϊτζάν.

Δια των ιθυνόντων της υπόσχεται ότι ο εχθρός θα γονατίσει σε λίγες εβδομάδες….

Απώλειες στρατού Azerbaijan:49 UAVs •4 ελικόπτερα •80 τεθωρακισμένα •1 αεροπλάνο •82 θωρακισμένα οχήματα….

Εικόνα

dimpenews.com