Σφοδρές μάχες συνεχίζονται στο Artsakh.Με τούρκικα drones οι Αζέροι βομβαρδίζουν την πόλη Vardenis πολίτες θύματα..2 ελικόπτερα τ’Αζερμπαϊτζάν καταρρίφθηκαν με MANPADS..ΒΙΝΤΕΟ

”Οι μάχες με διαφορετική ένταση συνεχίζονται με το πυροβολικό του Αζερμπαϊτζάν
Αρμενικές μονάδες σε πολλές κατευθύνσεις της γραμμής επαφής απώθησαν τις επιθέσεις των ενόπλων δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν, αναλαμβάνοντας τιμωριτικές ενέργειες σε ορισμένα μέρη, προκαλώντας σημαντικές απώλειες του αντιπάλου ”ανακοινώνει σήμερα Τρίτη η εκπρόσωπος τύπου του Υπ.Άμυνας Αρμενίας…Kαι προσθέτει καταρρίψαμε 2 ελικόπτερα με Igla MANPADS στ’ Ανατολικά του Artsakh.

Image

Στο μεταξύ ένα ακόμη drone-UAV του Azerbaijan καταρρίφθηκε από δυνάμεις του Artsakh.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν ξεκίνησαν περαιτέρω την επίθεση εναντίον του αρμενικού πληθυσμού, αυτή τη φορά ανοίγοντας πυρ σε μια στρατιωτική μονάδα των Ενόπλων Δυνάμεων της RA που βρίσκεται στο Vardenis. Επιπλέον, ο εχθρός χρησιμοποίησε την πολεμική αεροπορία προς την κατεύθυνση των θέσεων στο Vardenis.Οι ένοπλες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν έπληξαν ένα πολιτικό λεωφορείο στο Vardenis της Αρμενίας μ’ ένα UAV…..Aρχικά ανακοινώθηκε πως σκοτώθηκε ο οδηγός αργότερα είπαν ότι τραυματίστηκε σοβαρά. Αναφορές και για ελικόπτερο του Αζερμπαϊτζάν που καταρρίφθηκε.

Την τρίτη ημέρα του νέου πολέμου κατά του Nagorno Karabakh,το Azerbaijan επιτέθηκε στην αρμένικη πόλη Vardenis με τούρκικα UAV και υπάρχουν πολίτες θύματα!

Kαταγράφονται 4 θάνατοι αμάχων και περισσότεροι από 30 τραυματίες ως αποτέλεσμα βομβαρδισμού τ’Αζερμπαϊτζάν και UAV σε περισσότερους από 50 οικισμούς αμάχων στο Artsakh σύμφωνα με τον πρόεδρο του Artsakh τον Arayik Harutyunyan

Image

dimpenews.com