Της ”άλλαξαν τα φώτα” …της Ακρόπολης,αλλά το ζητούμενό είναι να ξαναδώσει τα Φώτα της:Δημοκρατία,Πολιτισμό,Ανθρωπισμό….. Μια δημοκρατία σε βραχυκύκλωμα …..

Της ”άλλαξαν τα φώτα” …της Ακρόπολης,αλλά το ζητούμενό είναι να ξαναδώσει τα Φώτα της:Δημοκρατία,Πολιτισμό,Ελευθερία Πνεύματος (σήμερα λατρεύεται η Θεά Λογοκρισία),σεβασμός στο Ιερό (που σήμερα μόνο βεβηλώνεται)…..

Αυτά τα Φώτα αυτός ο Πρώτος Διαφωτισμός της Ανθρωπότητας σήμερα απεμπολήθηκε..Η Ακρόπολη είναι ένα πανανθρώπινο σύμβολο Πολιτισμού, Ανθρωπισμού,Δημοκρατίας αυτό το τρίπτυχο αφαιρέθηκε από την μετόπη του Παρθενώνα….Όταν δεν έχεις να δώσεις τέτοια Φώτα .. τζάμπα καις το ηλεκτρικό .. Μια δημοκρατία σε βραχυκύκλωμα …..με lockdown, στρατιωτικό νόμο, απαγόρευση κυκλοφορίας, απαγόρευση διατύπωσης διαφορετικής γνώμης από την κρατούσα,κατάργηση ελευθερίας τύπου κι έκφρασης, λογοκρισία, αναστολή αρχής του συνέρχεσθαι, pax americana πόλεμοι ΝΑΤΟ-ικός επεκτατισμός, ιμπεριαλισμός, Αμερικάνικη Κατοχή, πολιτισμική τελμάτωση, ψηφιακός ολοκληρωτισμός,”υγιεινίστικος” μιλιταρισμός της καθημερινότητας, πειθαναγκασμός,καθυπόταξη…

Παρουσία της Κ. Σακελλαροπούλου, του Κ. Μητσοτάκη ξένων ηγετών πραγματοποιείται αυτή την ώρα η φωταγώγηση του Ιερού Βράχου της Ακρόπολης……

Καλά είναι τα διαχρονικά σύμβολα όταν εμπνέουν, δεν είναι πύργος του Άιφελ η Ακρόπολη όπου θα μετρήσει η φωταγώγηση,( έχει γίνει μόδα η επικαιροποιημένη φωταγώγηση μνημείων ανά τον κόσμο) δεν έχει ανάγκη από σόου….Άλλωστε όλα τ΄απολυταρχικά ολοκληρωτικά καθεστώτα φημίζονται για τις φιέστες τους που απευθύνονταν στο τυφλό θυμικό του λαού.. «panem et circenses»…..

ufo θυμίζει η Ακρόπολη η αποθέωση του κιτς….συνωμοσιολογικό φως ….

Image

”και είπε φως και εγένετο φως” μικροί θεοί που χειρίζονται τις τύχες δύσμοιρων ανθρώπων …….

Η Ακρόπολη αλλιώς.. προτιμότερη η κανονικότητα….

dimpenews.com