Η αρμενική αεροπορία βομβάρδισε και την αεροπορική βάση Dolyar τη μεγαλύτερη του Αζερμπαϊτζάν απ΄όπου επιχειρούν τούρκικα F16..

Η αρμενική αεροπορία πραγματοποίησε αεροπορική επίθεση εναντίον της αεροπορικής βάσης Dolyar τη μεγαλύτερη του Αζερμπαϊτζάν, η οποία βρίσκεται κοντά στην πόλη Saprikind στην περιοχή Shamkir, στα βορειοδυτικά του Αζερμπαϊτζάν.
.Η Αρμενία ισχυρίζεται ότι F16 τουρκικά αεροπλάνα επιχειρούν από αυτή τη βάση εναντίον της. H Armenia μεταφέρει πλέον τον πόλεμο στο βάθος του Αζερμπαϊτζάν, πλήττει στρατηγικούς στόχους…Σήμερα βομβάρδισε και την βάση στο Gandja στο Αζερμπαϊτζάν όπου κι εκεί σταθμεύουν τούρκικα F16..

Προς το μεσημέρι σε δήλωσή του στην τηλεόραση ο Πρόεδρος του Artsakh ο Arayik Harutyunyan ζήτησε από το στρατό να σταματήσει να βομβαρδίζει στρατιωτικούς στόχους στη Gandja (Azerbaïdjan) για να μην προξενούν θύματα πολίτες. Συνέχισε «αν ο εχθρός από την πλευρά του δεν κάνει την ίδια χειρονομία σταματώντας τον αρμένικο πληθυσμό θα συνεχίσουμε με χτυπήματα ακόμη πιο δυνατά επί εχθρού και μετώπου ». Και κατέληξε «είμαστε αποφαισμένοι να οδηγήσουμε τις επιχειρήσεις μας ως τ’ άκρα! σταματάτε όσο είναι καιρός !».

dimpenews.com