Οι αρχές του Ναγκόρνο Καραμπάχ ανακοίνωσαν τακτική απόσυρση από κάποια μέτωπα. Το Αζερμπαϊτζάν διατείνεται πως κατέλαβε 9 χωριά…..

Οι αρχές του Nagorno Karabakh ανακοίνωσαν ότι οι δυνάμεις του αποσύρθηκαν για λόγους τακτικής από κάποια μέτωπα και προετοιμάζονται για επίθεσή τους σε άλλες περιοχές.Τακτική απόσυρσης του στρατού Αρμενίας έριξε σε παγίδα ψευδο-διείσδυσης τους Αζέρους και σκοτώθηκαν 200 αναφέρει το Υπ. Άμυνας. Στο μεταξύ ο δικτάτορας του Αζερμπαϊτζάν ο Αλίγιεφ δήλωσε πως η χώρα ανακατέλαβε 9 χωριά στον άξονα Fizuli-Jabrayil. Πρόκειται για χωριά της περιοχής Jabrayil και είναι: Karkhulu, Shukurbayli, Chereken, Dashkasan, Horovlu, Mahmudlu, Jafarabad, Yukhari Maralyan, Decal..Ο εμφύλιος πόλεμος της Συρίας μεταφέρεται στο Ναγκόρνο Καραμπάχ καθώς Σύριοι τουρκόφιλοι μισθοφόροι (τουρκμενικής καταγωγής) συνεχίζουν να καταφθάνουν στα μέτωπα.

Συνεχίζονται οι σφοδροί βομβαρδισμοί πόλεων και χωριών εκατέρωθεν και οι σφοδρές μάχες κατά μήκος όλων των συνόρων…Στο Stepanakert οι Αζέροι βομβάρδισαν ως και σχολεία και παιδικούς σταθμούς..16 εκρήξεις σημειώθηκαν μόνο μέσα σε λίγα λεπτά. Χτυπούν σπίτια αδιακρίτως.. Και το Shushi δέχθηκε πυραυλικές επιθέσεις μεγάλης έντασης …19 νεκροί άμαχοι 80 τραυματίες….

Εικόνα

Οι Αρμένιοι αρνούνται επιθέσεις σε αστικό ιστό που τους προσάπτουν οι αντίπαλοι….Η επίθεση εστιάζεται κυρίως στο Ν του Artsakh.

Το Αζερμπαϊτζάν θέτει ως όρο για ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις τη συμμετοχή Τουρκίας όπως και να υπάρξει σαφές χρονοδιάγραμμα για συνολική απόσυρση Αρμενίων από όλο το Ναγκόρνο Καραμπάχ…

Εικόνα
Εικόνα

Το Ιντλίμπ μοιράστηκε, η Λιβύη διχοτομήθηκε θα είναι το Ναγκόρνο Καραμπάχ αυτό που θα γευθεί τη χρυσή τομή της de facto διχοτόμησης;;;;;;

Βίντεο δείχνει Αζέρους να έχουν καταλάβει μια βάση του αρμένικου στρατού κοντά στα σύνορα..

dimpenews.com