Τέλος εποχής στην Κύπρο.Στροφή της Τουρκίας στο κυπριακό σηματοδοτεί η επιβεβλημένη από την Άγκυρα εκλογή στις σημερινές προεδρικές εκλογές του ψευδοκράτους. Η μεταβατική περίοδος μιας μετριοπαθούς πολιτικής ολοκληρώθηκε ήταν χρήσιμη για να παγιωθούν τα κεκτημένα και τετελεσμένα δια της εισβολής.Έρχεται ο Τάταρος…..Νίκησε σήμερα αλλά θα χρειαστεί και β΄γύρο….

Ο Ακιντζί τέλος.. έρχεται ο Τάταρος κατ΄εντολή Ερντογάν… Τέλος εποχής στην Κύπρο. Η μεταβατική περίοδος μιας μετριοπαθούς πολιτικής ολοκληρώθηκε ήταν χρήσιμη για να παγιωθούν τα κεκτημένα και τετελεσμένα δια της εισβολής.. Στροφή της Τουρκίας στο κυπριακό σηματοδοτεί η επιβεβλημένη από την Άγκυρα εκλογή στις σημερινές προεδρικές εκλογές του ψευδοκράτους…..Ο Ersin Tatar νυν ”Πρωθυπουργός” προηγείται στην εκλογική αναμέτρηση με βάση τ΄αρχικά αποτελέσματα αναφέρει το aa..

Το Bayrak Radio Television μεταδίδει ότι με καταμετρημένο 12,71% των ψήφων ο Τατάρ προηγείται με το 33,75 τοις εκατό . Ο Mustafa Akıncı έλαβε το 27,82 τοις εκατό των ψήφων.

Περί τους 200.000 ψηφοφόροι προσήλθαν στις κάλπες στη συντριπτική τους πλειοψηφία έποικοι. Πόσοι ήταν το 1974 την εποχή του Αττίλα;;

Δρομολογούνται εξελίξεις…

Τελευταία στιγμή: σύμφωνα με ανεπίσημα αποτελέσματα στο 32,95% των καταμετρημένων ψήφων προηγείται και πάλι ο Τατάρ….Kαι το τούρκικο euronews δίνει να προηγείται ο Τατάρ…..

Image

Σύμφωνα με την εξέλιξη των αποτελεσμάτων θα υπάρξει β΄γύρος με φαβορί τον Ersin Tatar που πήρε 32,93% που θ΄αντιμετωπίσει εκ νέου το νυν πρόεδρο του ψευδοκράτους το Mustafa Akıncı δεύτερος με 29,11%.

dimpenews.com