Έγκλημα πολέμου: οι Αζέροι εκτελούν αιχμάλωτους Αρμένιους στρατιώτες ΒΙΝΤΕΟ..

Σε βίντεο που διακινείται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζονται αιχμάλωτοι Αρμένιοι στρατιώτες που οι θύτες τους έχουν περιβάλει με τη σημαία της Αρμενίας να εκτελούνται εν ψυχρώ με απανωτές ριπές όπλων και χαριστικές βολές. Οι αιχμάλωτοι είναι πισθάγκωνα δεμένοι κι ακινητοποιημένοι. Είναι ένα ακόμη έγκλημα πολέμου του Ερντογάν παντουρκιστή παντουρανιστή ισλαμιστή και των Αζέρων συμμάχων του στη νέα γενοκτονία κατά του αρμενικού λαού.. ‘Εγκλημα κατά της ανθρώποτητας.

H εκπρόσωπος τύπου του Υπ. Άμυνας Αρμενίας αναφέρει:τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημοσίευσαν ένα βίντεο που δείχνει στρατιώτες Αζέρους να ταπεινώνουν και να σκοτώνουν αιχμαλώτους πολέμου του Artsakh /Karabakh εκ των οποίων 1 πολίτης ηλικιωμένος. Έχουμε ήδη πολυάριθμες αποδείξεις για τέτοια εγκλήματα πολέμου αλλά ο Αζέρος Υπ. Άμυνας τ’απορρίπτει . Ορίστε η απόδειξη σε αζέρικη πηγή…

H στιγμή της Αιχμαλωσίας:

Image
Image

Αρχικά τα κανάλια του Αζερμπαϊτζάν στο Telegram δημοσίευσαν ένα βίντεο με 2 Αρμένιους αιχμαλώτους πολέμου.Λίγο αργότερα, άρχισαν να διαδίδουν ένα άλλο βίντεο, όπου εκτελούνται και δύο για παραδειγματισμό…..

Image

Επίσης οι Αζέροι καταστρέφουν τις υποδομές του Αρτσάχ χτυπούν πολιτικούς στόχους βομβαρδίζουν νοσοκομεία ( όπως χθες αυτό του Martakert), σχολεία (και στο Stepanakert), εκκλησίες, οικίες…Σήμερα βομβαρδίστηκαν οι πόλεις Martakert, Martuni και Hadrut όπως και η πρωτεύουσα Stepanakert .

Image
Image
φωτο από νοσοκομείο στο Martakert

Ενώ ο Αλίεφ είπε και σήμερα για μια ακόμη φορά πως δεν θα σταματήσει την επίθεση αν η Αρμενία δεν δώσει χρονοδιάγραμμα παράδοσης του Ναγκόρνο Καραμπάχ...Πριν από λίγο και πάλι βομβαρδίστηκε η πρωτεύουσα Stepanakert και σημειώθηκαν τουλάχιστον 2 εκρήξεις. Σκληρές μάχες διεξάγονται στο ΒΑ μέτωπο του Καραμπάχ όσο και στο Νότο….

Οι απώλειες σε ανθρώπινο δυναμικό είναι τεράστιες αν σκεφτεί κανείς ότι μόνο η Αρμενία μέσα από στρατιωτικές πηγές αναφέρει πως ως τώρα έχουν σκοτωθεί σχεδόν 6000 Αζέροι στρατιώτες (5839)

Image

Σε διπλωματικό επίπεδο η Ρωσία απέρριψε το αίτημα ”προσφορά” της Τουρκίας για επίλυση του θέματος του Nagorno-Karabakh στα πρότυπα του συριακού Idlib με κατάτμηση σε ζώνες κατοχής (και ζώνες αποκλιμάκωσης) σύμφωνα με το σύμβουλο του Πρωθυπουργού Αρμενίας τον υποστράτηγο Vagharshak Harutyunyan….

Η απάντηση της Ρωσίας ήταν καθαρά ρώσικη αυτή τη φορά …

1. Η Ρωσία έστειλε δεκάδες μαχητικά στην Αρμενία σύμφωνα με χθεσινοβραδυνές πηγές..

2.Περισσότεροι από 30 τζιχαντιστές σκοτώθηκαν σε ισχυρή ρωσική αεροπορική επίθεση σε στρατόπεδο εκπαίδευσης τους στο Idlib κυρίως στην περιοχή Jisr Al-Shughour όπου προετοιμάζονταν για να μετάσχουν στον πόλεμο στην Αρμενία. Αυτές οι θέσεις ανήκουν σε οργανώσεις όπως το Ισλαμικό Κόμμα του Τουρκεστάν.

+18 ΣΟΚ Αζέροι στρατιώτες αποκεφαλίζουν Αρμένιο στρατιώτη!!!!!! ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΩΜΟΤΗΤΑ …..ΦΩΤΟ

dimpenews.com