Νέα στρατιωτική συμφωνία Ουκρανίας-Τουρκίας εννοείται κατά Ρωσίας.Ο τ. ηθοποιός και νυν μαριονέτα της Δύσης δήλωσε θαυμαστής του τούρκικου στρατού. Συνάντηση Ζελένσκι με Οικουμενικό.. Με φόντο δοκιμή S400 από Τουρκία στη Μαύρη Θάλασσα..

Μια νέα στρατιωτική συμφωνία θα υπογραφεί κατά την επίσκεψη του προέδρου της Ουκρανίας πρώην ηθοποιού και νυν μαριονέτα της Δύσης Zelensky στην επίσκεψή του στην Άγκυρα..Ο Ζελένσκι από ηθοποιός έγινε μαριονέτα…..
Αυτός εξουσιοδότησε τον Υπ. του Άμυνας τον Andrei Taran να υπογράψει αυτή τη συμφωνία.
′′ Η διαδραστικότητά μας με τους Τούρκους εταίρους μας είναι άκρως δυναμική….Αυτή αντικατοπτρίζει τη στρατηγική φύση των σχέσεών μας και την αμοιβαία δέσμευση υπέρ της ειρήνης και της ασφάλειας στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας και σε αυτή του Azov. Η επίσκεψη της μαριονέτας των Αμερικάνων ΕΕ Zelensky στην Τουρκία συνέπεσε με τη δοκιμή των πυραυλικών συστημάτων S400 που έκανε σήμερα η Τουρκία στη Μάυρη Θάλασσα στο ύψος της Σινώπης όπου εκτόξευσε τουλάχιστον έναν τέτοιο πύραυλο αν και πηγές μιλούν για 2 ίσως και περισσότερους.. Όλα αυτά στον πόλεμο που κήρυξε η Δύση (ΗΠΑ-ΝΑΤΟ) κατά της Ρωσίας για διεκδίκηση της Ευρασίας μέσω της συμμάχου της Τουρκίας με ιδεολογικό άρμα τον παντουρκισμό παντουρανισμό και πρώτη στάση τον πόλεμο στην Αρμενία…Σε αυτό το πνεύμα και οι δηλώσεις Ερντογάν κατά τη συνάντηση με Αμερικανο-ουκρανό πρόεδρο…

Erdogan : “Η Τουρκία δεν αναγνώρισε και δεν θ’ αναγνωρίσει την παράνομη προσάρτηση της Κριμαίας”. Εκεί ο Ερντογάν υποστηρίζει σθεναρά το δίκιο των Τατάρων..

Ο πρώην ηθοποιός Zelensky και νυν μαριονέτα της Δύσης επισκέφθηκε και τον Μασκοφόρο Οικουμενικό Πατριάρχη την ώρα που κάνει αμυντικές συμφωνίες για ν΄αλώσει την Ορθόδοξη Ρωσία μαζί με την Τουρκία..Συνάγεται ότι το Οικουμενικό υποστηρίζει την επιθετικότητα της Τουρκίας κατά της ομόδοξης Ρωσίας .. δεν τους αρκεί το Σχίσμα .. θέλουν αίμα ρώσικο ορθοδόξων και κεφάλι αρμένικο… καμιά δήλωση για αρμενικό έκανε ο Πολυχρονεμένος;;

Η Ένταξη του Οικουμενικού Πατριαρχείου στο ΝΑΤΟ εγείρει θέμα η Συμμαχία τώρα εντα΄σει ως μέλη της και Εκκλησίες;;;;

Image

Ο Vladimir Zelenskiy, πριν την επίσκεψή του στην Τουρκία σε συνέντευξη στο πρακτορείο Demirören δήλωσε θαυμαστής των ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας που είναι από τους πιο δυνατούς στρατούς στον κόσμο, “τίποτα και ποτέ δεν μπορεί να γίνει στην περιοχή rχωρίς την Τουρκία “, δήλωσε...”Αναγνωρίζουμε τη υποστήριξή της προς την Ουκρανία. Δεν θα το ξεχάσει η Ουκρανία αυτό για ολόκληρες γενιές »,είπε.Με το θαυμαστή του τούρκικου στρατού που απειλεί Ελλάδα Κύπρο είχε φιλική εταιρική συνάντηση ο Βαρθολομαίος…..

Ο μίμος Πρόεδρος δήλωσε πως ένας μεγάλος Ουκρανών στρατιωτικών εκπαιδεύτηκαν στην Τουρκία και αυτό είναι πολύ σημαντικό ενώ τόνισε ότι συνεχίζει τις προσπάθειες για ένταξη χώρας του στο ΝΑΤΟ.

dimpenews.com

One thought on “Νέα στρατιωτική συμφωνία Ουκρανίας-Τουρκίας εννοείται κατά Ρωσίας.Ο τ. ηθοποιός και νυν μαριονέτα της Δύσης δήλωσε θαυμαστής του τούρκικου στρατού. Συνάντηση Ζελένσκι με Οικουμενικό.. Με φόντο δοκιμή S400 από Τουρκία στη Μαύρη Θάλασσα..

Comments are closed.