Ένας τύπος σε προάστιο του Λονδίνου ξερίζωσε μεγάλο ξύλινο σταυρό από εκκλησία!!! ΒΙΝΤΕΟ

Έχουμε ξεφύγει εντελώς….. Ένας τύπος σε προάστιο του Λονδίνου ανέβηκε στη σκεπή μιας προτεσταντικής εκκλησίας των Βαπτιστών και έριξε το μεγάλο ξύλινο σταυρό στον οποίο είχε φορέσει και το μπουφάν του. Στη συνέχει φαίνεται να τον επανέφερε στην πρότερη του θέση.Το περιστατικό συνέβη στο Chadwell Heath που είναι μια προαστιακή περιοχή στο βορειοανατολικό Λονδίνο της Αγγλίας.

H βεβήλωση θρησκευτικών συμβόλων και ο βανδαλισμός εκκλησιών από κάθε λογής προσήλυτους διαφόρων αποκλίσεων είναι μια σύγχρονη μάστιγα στην Ευρώπη που λανσάρει έναν αποχριστιανοποιημένο χριστιανισμό…

Londonistan…….σχολιάζουν κάποιοι….

Σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκάλεσε το βίντεο και θύελλα αντιδράσεων. Η μητροπολιτική αστυνομία των περιοχών Barking και Dagenham απαντώντας στην γενική κατακραυγή, διαβεβαίωσε την κοινή γνώμη πως «είχε υπόψιν της ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μ΄ έναν άνδρα που προκαλούσε ζημιά σε θρησκευτικές εγκαταστάσεις επί της High Road, στο Chadwell Heath. “

«Ένας άντρας συνελήφθη και το ζήτημα διερευνάται», πρόσθεσε, προτρέποντας μάρτυρες να επικοινωνήσουν μαζί της στον αριθμό τηλεφώνου 101 έκτακτης ανάγκης..

Η αστυνομία επιβεβαίωσε περαιτέρω σε δημοσιογραφικές πηγές ότι τα γεγονότα τους είχαν αναφερθεί και ότι οι άνδρες της έφθασαν επί τόπου και συνέλαβαν έναν άνδρα «ως ύποπτο για φθορά ξένης περιουσίας».

dimpenews.com