Ο Πούτιν ταπεινώνει ασύστολα τον Ερντογάν…Το δούλεμα του Πούτιν στον Ερντογάν: είναι ευέλικτος, αξιόπιστος εταίρος, συνεργάσιμος γείτονας, και πρωτίστως ευχάριστος που εκπέμπει ασφάλεια…….

 Ο Πούτιν ταπεινώνει ασύστολα τον Ερντογάν…Το δούλεμα του Πούτιν στον Ερντογάν δεν έχει προηγούμενο.. Σαρκασμός δίχως όρια, δεν τηρεί πλέον τα προσχήματα. Ο Πούτιν χάνει τη ψυχραιμία του και μόνο αυτό δείχνει ότι η Ρωσία έχει πλέον σπασμένα νεύρα και γίνεται επικίνδυνη για το Σουλτάνο….Από την άλλη παραπλανητικά ο Πούτιν τον οδηγεί κατευθείαν στα βράχια τον συμπαρασύρει στην καταστροφή τον καθησυχάζει… ”Η συνεργασία μας με την Τουρκία αυξάνεται, είναι ο γείτονάς μας. Ο Ερντογάν μπορεί να φαίνεται σκληρός αλλά είναι ευέλικτος πολιτικός και αξιόπιστος εταίρος της Ρωσίας.Δεν είναι μόνο ευχάριστο να δουλεύεις με έναν τέτοιο συνεργάτη. Είναι επίσης ασφαλές…” πολύ ασφαλές.. Την ίδια ώρα ο Ρώσος πρόεδρος παραδέχεται ότι τουλάχιστον 5000 είναι νεκροί από την τελευταία φάση πολέμου στο Ναγκόρνο Καραμπάχ..

O Πούτιν κλείνει τα μάτια του Ερντογάν και τον οδηγεί στον όλεθρο…. Κι ενώ του πλέκει fake εγκώμια την ίδια στιγμή συμφωνεί με Μακρόν να ενδυναμώσουν τις κοινές προσπάθειες κατά τρομοκρατίας και εξτρεμιστικής ιδεολογίας…..δηλ. κατά Ερντογάν…..

O Putin δείχνει να το απολαμβάνει που έχει παρασύρει με προοπτική παγίδευσης τον αντίπαλο στο δικό του τερέν προς την Ευρασία……

Όσο για Αιγαίο, Κύπρο και Αν Μεσόγειο εκεί κι αν περιμένουν εκπλήξεις τον ψευδομουφτή του ΝΑΤΟ…. ρώσικο ναρκοπέδιο ….

Πρόκειται για καζούρα ολκής αφού την ίδια στιγμή Ρωσία Τουρκία κονταροχτυπιούνται ανοιχτά σε Συρία, Λιβύη, Ναγκόρνο Καραμπάχ, Κριμαία ενώ αλλού σκιαμαχούν……..

dimpenews.com