Αδελφοκτονία κατά 24χρονης φοιτήτριας για λόγους τιμής στην Τουρκία. Στη Γαλλία αποκεφαλίζουν καθηγητές και στην Τουρκία δολοφονούν φοιτήτριες..

Αδελφοκτονία κατά 24χρονης φοιτήτριας για λόγους τιμής στην Τουρκία.Οι ίδιοι σκοταδιστές στη Γαλλία αποκεφαλίζουν καθηγητές και στην Τουρκία δολοφονούν φοιτήτριες…Φρίκη στο Diyarbakir.Η Merve Aslan, μια 24 χρονη φοιτήτρια δολοφονήθηκε εν ψυχρώ και δημοσίως από τον μικρότερο αδερφό της γιατί αυτή είχε προσβάλει την οικογενειακή τιμή μόνο και μόνο γιατί διατηρούσε μια σχέση με κάποιον. Αυτός στην πραγματικότητα πρώην σύντροφός την την κατήγγειλε στην οικογένεια της και στην ουσία έγινε ο ίδιος ο ηθικός αυτουργός του εγκλήματος.. Η Τουρκία είναι η α΄χώρα στη σχετική λίστα που κατηγορείται για εγκλήματα τιμής που λαμβάνουν χώρα μ΄εμπλοκή ευρωπαικoύ εδάφους. Κορίτσια της τούρκικης διασποράς που αμαυρώνουν τον κώδικα τιμής αποστέλονται πίσω στην Τουρκία όπου με συνοπτικές διαδικασίες τα σκοτώνουν για να έχουν ……καθαρό κούτελο…..

dimpenews.com

One thought on “Αδελφοκτονία κατά 24χρονης φοιτήτριας για λόγους τιμής στην Τουρκία. Στη Γαλλία αποκεφαλίζουν καθηγητές και στην Τουρκία δολοφονούν φοιτήτριες..

Comments are closed.