ΕΚΤΑΚΤΟ Η Γαλλία διακόπτει τις διπλωματικές της σχέσεις με την Τουρκία. Ανακάλεσε τον πρέσβη της από Τουρκία γιατί ο Ερντογάν αποκάλεσε το Μακρόν ψυχικά διαταραγμένο.. Το Παλάτι του Ερντογάν αποτελεί πλεόν στόχο του Γαλλικού στρατού. Στο καταφύγιο σπεύδει ο Σουλτάνος…Στο Λίβανο οι παντουρκιστές καίνε τη γαλλική σημαία και στο Ιντλίμπ την ποδοπατούν….

Ιντλίμπ

Η Γαλλία διακόπτει τις διπλωματικές της σχέσεις με την Τουρκία. Ανακάλεσε τον πρέσβη της από Τουρκία γιατί ο Ερντογάν έχει εξοκείλει εντελώς δεν τηρεί το πρωτόκολλο και τον αποκάλεσε ψυχικά διαταραγμένο. Πλέον το Παλάτι του Ερντογάν αποτελεί στόχο των γαλλικών ενόπλων δυνάμεων..Στο καταφύγιο θα πάει σε λίγο ο Σουλτάνος…Νομίζω ότι σε λίγο τον Ερντογάν δεν θα μπορεί να τον σώσει και να το ήθελε και ο πιο ισχυρός προστάτης του τόσο πολύ έχει εκτεθεί..

O Erdogan κάλεσε το Μακρόν να εξεταστεί από ψυχίατρο λόγω της στάσης του έναντι μουσουλμάνων Γαλλίας μετά την επίθεση στο  Conflans-Sainte-Honorine (Yvelines).«Tι πρόβλημα έχει ο Μακρόν με το ισλάμ και τους μουσουλμάνους;….πηγαίνετε να εξετάσετε την ψυχική σας υγεία» είπε ο Ερντογάν και άσκησε κριτική στα μέτρα που ελήφθησαν μετά το γεγονός…Τα Ηλύσια Πεδία επισημαίνουν: “Τα λόγια του Προέδρου Ερντογάν είναι απαράδεκτα. Ο εξωφρενικός και αγενής τρόπος δεν είναι μέθοδος. Ζητούμε από τον Ερντογάν να αλλάξει την πορεία της πολιτικής του γιατί είναι επικίνδυνη από κάθε άποψη. Εμείς (.. .) δεν δεχόμαστε προσβολές “.Ενώ υπογραμμίζει ότι δεν δέχθηκε συλλυπητήρια από Ερντογάν για τον αποκεφαλισμό του καθηγητή Samuel Paty από ισλαμιστή Τσετσένο.. Στο ίδιο κλίμα στο Λίβανο οι υποστηρικτές του παντουρκισμού καίνε τη γαλλική σημαία έξω από τη γαλλική πρεσβεία στη Βηρυτό και στο Ιντλίμπ την ποδοπατούν όπως και την αφίσα με τον Μακρόν που τον παριστάνουν ως ζώο..Στην Τρίπολη του Λιβάνου αναπτύχθηκε στρατός κι φυλάει τα γαλλικά κοιμητήρια. O Erdogan καταλογίζει στη Γαλλία επίσης ότι είναι υποστηρικτής της Αρμενίας.

Ιντλίμπ

Το αντιγαλλικό μένος σ΄έξαρση στα κατεχόμενα της Συρίας. Το συνοριοπέρασμα Tal Abyad μεταξύ Τουρκίας Συρίας που ελέγχουν οι τουρκόφιλοι τζιχαντιστές απαγόρευσε την εισαγωγή οποιουδήποτε γαλλικού προϊόντος.Mποικοτάζ σε πολλές χώρες κατά γαλλικών προιόντων από τους εξτρεμιστικούς κύκλους..

Image
Image
Ιντλίμπ
Image

Οι τζιχαντιστές υποκινούμενοι από τον Ερντογάν απειλούν να πάρουν το κεφάλι του Μακρόν…..Βγήκε φετφά;

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι elheek_xuaanvv7.jpg

Και στη Λιβύη οι υποστηρικτές του τζιχαντιστή Ερντογάν ποδοπατούν τη σημαία Γαλλίας στην πόλη Tarhuna.

Image

dimpenews.com