Στην κατεχόμενη από Τούρκους συριακή πόλη Ρας αλ-Άιν οι υποστηρικτές του Ερντογαν ύψωσαν τη σημαία της ISIS και έκαψαν τη γαλλική σημαία..Ο Μακρόν ακούει τα….γαλλικά του στη τζιχαντόσφαιρα….ΒΙΝΤΕΟ

Στην κατεχόμενη από Τούρκους συριακή πόλη Ρας αλ-Άιν στο Κυβερνείο αλ-Χάσακα της βορειοανατολικής Συρίας, κοντά στα σύνορα με την Τουρκία υψώθηκε η σημαία της ISIS / Daesh από τους μετριοπαθείς της συριακής αντιπολίτευση που ανελλιπώς και ποικιλοτρόπως και με σατανική εμμονή υποστήριξε σύσσωμη η Δύση και ο συστημικός τύπος της στον πόλεμο κατά του Προέδρου Άσαντ. Κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας στην Ρας αλ-Άιν που ελέγχεται από τις αντιπολιτευόμενες φιλοτουρκικές φράξιες της Συρίας οι μετριοπαθείς και η ίδια η Γαλλία έκαψαν τη γαλλική σημαία εκφράζοντας το μίσος τους στο Μακρόν για την κόντρα του με το Σουλτάνο….

Βράζει η τζιχαντόσφαιρα το twitter έχει εκραγεί από αναρτήσεις που προέρχονται από όλο το φάσμα του μουσουλμανικού κόσμου κατά Μακρόν.. Τον εμφανίζουν σαν σκυλί, σαν γουρούνι, του λένε τα πάντα για τη γυναίκα του τον απειλούν με αποκεφαλισμό.. ο Μακρόν ακούει τα … γαλλικά του από τους τζιχαντιστές που δηλώνουν πως έθιξε το ισλάμ….Ενώ συνεχείς είναι οι κλήσεις για μποικοτάζ γαλλικών προιόντων ..

Εικόνα
Ρας αλ-Άιν
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Αυτή είναι η περιβόητη Συριακή αντιπολίτευση έπεσαν οι μάσκες τζιχαντιστές της ISIS

dimpenews.com