Προκαλεί το ΝΑΤΟ μετά τον διπλό αποκεφαλισμό στη Νίκαια με προσωπική εντολή Ερντογάν. Προμοτάρει την Ημέρα Δημοκρατίας στην Τουρκία..

Προκαλεί το ΝΑΤΟ προσφέρει στήριξη στον Σύμμαχό του Ερντογάν την πιο κρίσιμη στιγμή ενώ ακόμη δεν είχαν μαζέψει τα κεφάλια στη Νίκαια από τηνε πίθεση στο καθεδρικό όπου από τζιχαντιστή αποκεφαλίστηκαν 2 άτομα και σκοτώθηκε ένα τρίτο ”Κάνετε Retweet για να προστεθείτε μαζί μας στον εορτασμό της Συμμάχου μας Τουρκίας για την Ημέρα της Δημοκρατίας..” Αναφέρει το ΝΑΤΟ στον επίσημο λογαριασμό του 2 ώρες μετά τους αποκεφαλισμούς που ζήτησε ο Σουλτάνος..

Προμοτάρει την Τουρκία το ΝΑΤΟ που έχει εισβάλει σε Συρία, Ιράκ, Λιβύη, Ναγκόρνο Καραμπάχ (είναι πλέον μόλις 5χλμ από την πολιτισμική πρωτεύουσα του Αρτσάκ την πόλη Souchi) Κύπρο..και παίρνει κεφάλια με τις πολιτικές της στη Γαλλία…Ρήγμα στο ΝΑΤΟ .. ήδη Γάλλοι αναλυτές λένε τώρα ότι δεν υπάρχει σύμπνοια και δεν στηρίζουν τη Γαλλία στην αντι-ισλαμιστική της θεώρηση Γερμανία και Ολλανδία..

Ωστόσο πιο σοκαριστική όσο και διαφωτιστική είναι η ανάρτηση της γαλλικής αντιπροσωπείας στο ΝΑΤΟ για την Τουρκία σήμερα μετά το μακελειό.

Image
o Vincent-Βικέντιος αποκεφαλίστηκε σήμερα στο ναό που υπηρέτησε 10 χρόνια πατέρας με 2 κορίτσια 45 ετών

Στην τούρκικη και στη γαλλική αναφέρει:Eoρτάζουμε σήμερα την Ημέρα της Δημοκρατίας τη συμμάχου μας Τουρκίας στις 29 Οκτώβρη.. (τη γλέντησε καλά σε γαλλικό έδαφος ο Σουλτάνος).και αυτοί είναι σύμμαχοι εδώ και αιώνες και διατηρούν σχέσεις μακροχρόνιες. Οι δημοκρατίες μας αναπαύονται (σσ.εν ειρήνη) πάνω σε κοινές αξίες ( σσ.τότε γιατί αλληλοσκοτώνονται και αλληλο-υβρίζονται και ξεκατινιάζονται)που είναι ομοίες αξίες του ΝΑΤΟ.Αυτές οι αξίες παραμένουν το θεμέλιο της δέσμευσής μας…”’

ή ο Μακρόν πάιζει διπλό παιχνίδι ή το καλό χωνευτήρι το ΝΑΤΟ τα χωνεύει όλα ή η Γαλλία επιχειρεί να συσπειρώσει ισλαμικό κόσμο για να τον ρίξει η Δύση τεχνηέντως αργότερα κατά Ρωσίας με τη σχετική γιγάντωση Τουρκίας ως συνισταμένη..Ή η Γαλλία είναι τόσο διαιαρεμένη που είναι και είναι πλέον διάχυτο αυτό που δεν κρύβεται αυτή η διάσπαση, άλλα λέει ο Μκαρόν και άλλα λένε οι στρατηγοί του στο ΝΑΤΟ που στην τελική αμερικανοφέρνουν…..

To πιθανότερο είναι επειδή η Γαλλία έχει τεράστιο πλέον πρόβλημα με τον ισλαμιστικό εξτρεμισμό στο εσωτερικό και επειδή η Τουρκία σφετερίζεται ζωτικά συμφέροντά της σε Μέση Ανατολή Β Αφρική και υποσαχάρια όπως και Μεσόγειο να έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για μεγάλο πόλεμο κατά Σουλτάνου.. Ρωσία και Γαλλία είναι οι υπερδυνάμεις που θίγονται περισσότερο Μακρόν και Πούτιν είναι πιο κοντά από ό,τι φαίνονται υπάρχει στροφή στη γαλλική πολιτική και αυτό θα φανεί και πιο έκδηλα. Όσο για το ΝΑΤΟ αυτά είναι ευχολόγια που δεν μετρούν πλέον όπως ο ίδιος ο παρωχημένος οργανισμός που εκ φύσεως αδυνατεί να ορίσει τον εχθρό που είναι στο εσωτερικό του. Σε λίγο δεν θα έχει λόγο ύπαρξης…αφού δεν μπορεί να ορίσει το μεγάλο αντίπαλο. Αυτός θα είναι ο Σουλτάνος…Η Γαλλία σε αυτό το στάδιο φαίνεται ν΄αποκτά το ρόλο εκείνου που θα εκνευρίσει τον αντίπαλο για να εκδηλωθεί και να γίνει οπότε ευκολότερος στόχος. Το ότι υπάρχει κάτω από το τραπέζι αντισλαμιστικό τόξο Μακρόν Πούτιν αυτό διαφαίνεται κι από το γεγονός ότι η Γαλλία πρωτοστατεί στο αρμενικό έναντι ακόμη και Ρωσίας που φαίνεται για ευνόητους λόγους να είναι επιφυλακτική για να μην της χρεωθεί ότι δεν είναι η αμερόληπτη δύναμη.15 Γάλλοι βουλευτές επισκέφθηκαν πρόσφατα τον μαρτυρικό αρμένικο θύλακα… και σχεδόν έχει τοποθετηθεί με σαφήνεια στο πλευρό της Αρμενίας…

Στο Sud Radio η άποψη του ειδήμονα αντιτρομοκρατικής

ClaudeMoniquet : “αυτή είναι μια μάχη που θα είναι πολύ δύσκολη. Αυτή είναι ακόμη πιο δύσκολη γιατί την αρχίζουμε με 30 χρόνια καθυστέρηση.”

Η Γαλλία είναι σε πόλεμο;

“αυτό που είναι ανησυχητικό αυτό είναι ότι έχουμε βέβαια στη Γαλλία δεκάδες ή εκατοντάδες νέους που είναι επιρρεπείς να περάσουν στη δράση..”

dimpenews.com