Στη Λυών,αμέσως μετά την επίθεση στον Έλληνα ιερέα Τουρκοφασίστες έγραψαν συνθήματα υπέρ Γκρίζων Λύκων και Ερντογάν σε Μνημείο Γενοκτονίας Αρμενίων και Εθν. Κέντρο Μνήμης Αρμενίας..

O νομάρχης της Λιόν P.MAILHOS καταδικάζει απερίφραστα τα συνθήματα που γράφτηκαν αυτή τη νύχτα μετά την επίθεση στον Έλληνα ιερέα στο Εθνικό CNMA και στο Μνημείο της Γενοκτονίας Αρμενίων στην Decines.Εκφράζει όλη την υποστήριξή του στην αρμένικη κοινότητα. Και υπόσχεται ότι θα καταβληθούν όλες οι προσπάθειες για τον εντοπισμό και σύλληψη δραστών..

Το Εθνικό Κέντρο της Αρμένικης Μνήμης Le Centre National de la Mémoire Arménienne και το Μνημείο Γενοκτονίας Αρμενίων βανδαλίστηκαν από Τούρκους χθες τη νύχτα στη Décines κοντά στη Λυών…

Συνθήματα « N**** Arménie » « RTE Loups Gris-Γκρίζοι Λύκοι » (RTE= Recep Tayip Erdogan) εμφανίστηκαν στους τοίχους του Κέντρου και στο μνημείο.

Τα συνθήματα γράφτηκα με κιτρινωπό σπρέι

Πρόκειται για μέλη της τούρκικης ακροδεξιάς που πρόσκειται στον Ερντογάν. “Nique Arménie” ”γ.. την Αρμενία” γράφει ένα άλλο σύνθημα..lyonmag

DR

Επίθεση στον Έλληνα ιερέα στην εκκλησία και αμέσως μετά συνθήματα υπέρ των Γκρίζων Λύκων στη Λυών….Ο πολιτικός στρουθοκαμηλισμός δεν οδηγεί πουθενά ενθαρρύνει κι αποθρασύνει τον ορατό πλέον αντίπαλο..

Mε νέα NAVTEX που εξέδωσε η Τουρκία δεσμεύει περιοχή στην ελληνική υφαλοκρηπίδα για σεισμικέ έρευνες του Όρουτς Ρέις από 1η ως 14 Νοέμβρη…..

dimpenews.com

One thought on “Στη Λυών,αμέσως μετά την επίθεση στον Έλληνα ιερέα Τουρκοφασίστες έγραψαν συνθήματα υπέρ Γκρίζων Λύκων και Ερντογάν σε Μνημείο Γενοκτονίας Αρμενίων και Εθν. Κέντρο Μνήμης Αρμενίας..

Comments are closed.