Η Γαλλία στα πρόθυρα να χάσει κι αυτή μετά τις ΗΠΑ το βιολογικό πόλεμο..Περί 4.000 σ΄εντατικές κι ανάνηψη.400 θάνατοι σε 24h. 37.000 νέα κρούσματα. Ο Didier Raoult προσφεύγει στο Συμβούλιο Επικρατείας για νομιμοποίηση χρήσης χλωροκίνης καθώς κρίνει πως ο πληθυσμός κινδυνεύει…..

Σ΄ένα βίντεο ο διευθυντής του IHU καθηγητής Λοιμωξιολόγος Didier Raoult επιβεβαιώνει την πρόθεση του να προσφύγει στο Συμβούλιο Επικρατείας για να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί ευρέως η χλωροκίνη κατά του coronavirus καθώς τα περιθώρια στενεύουν αφού στη Γαλλία πάλι ξεφεύγει η κατάσταση και οι θάνατοι ημερησίως πλησιάζουν το νούμερο του α΄κύματος σ΄έξαρση. Περί τα 3.900 άτομα νοσηλεύονται σ΄εντατικές ή σε τμήματα ανάνηψης στη Γαλλία,και καταγράφηκαν πάνω από 400 θάνατοι σε 24 ώρες. 36 330 νέα κρούσματα σε 24h στη Γαλλία συγκριτικά είναι σ΄αύξηση σε σχέση με προηγούμενη Τρίτη.(SPF)

Σε βίντεο στο YouTube,ο διευθυντής του IHU της Μασσαλίας Didier Raoult ανακοινώνει την πρόθεσή του να προσφύγει στη δικαιοσύνη στη διαμάχη που τον εναντιώνει στις αρχές για ν΄απελευθερωθεί ευρέως η χρήση της χλωροκίνης κατά του covid19…. « Θα προσφύγω στο Συμβούλιο Επικρατείας κι από την άλλη αποφάσισα να επιτεθώ στο διευθυντή του ANSM γιατί θεωρώ πως παίζει ένα ρόλο επικίνδυνος για την υγεία των Γάλλων », είπε ο Didier Raoult σε αυτό το βίντεο…

469 νέες εισαγωγές σε 24 ώρες στη Γαλλία σύμφωνα με δημοσιευμένα στοιχεία.

Ο αριθμός των κλινών ανάνηψης, που έχει ήδη αυξηθεί από 5.100 σε 5.800 μετά το πρώτο επιδημικό κύμα, αυξήθηκε σε 6.400 στην αρχή της εβδομάδας και σύντομα θα ξεπεράσει τα 7.000, σύμφωνα με τον Υπουργό Υγείας Olivier Véran.

Με 430 νέους θανάτους σε 24 ώρες, ο ιός σκότωσε 38.289 άτομα από την έναρξη της επιδημίας, συμπεριλαμβανομένων 26.210 σε νοσοκομεία. Την προηγούμενη μέρα, τα καθημερινά στοιχεία της Δημόσιας Υγείας της Γαλλίας ανέφεραν 418 θανάτους σε 24 ώρες.

Ενώ οι Γάλλοι δοκιμάζονται μαζικά, ο αριθμός των νέων περιπτώσεων μόλυνσης έχει αυξηθεί σε 36.330, σύμφωνα με στοιχεία που κυκλοφόρησαν την Τρίτη. Το ποσοστό θετικής δοκιμής ήταν σταθερό από την προηγούμενη ημέρα στο 20,6%.

Την Τρίτη, ο επιδημιολόγος Antoine Flahaut φοβόταν στο Twitter ότι “θα υπερβούν τις 100.000 περιπτώσεις / ημερησίως μέχρι το τέλος της εβδομάδας”.

Ο αριθμός των ατόμων που νοσηλεύτηκαν είναι 26.242, έναντι 25.120 την προηγούμενη ημέρα (+1.122). Τα νοσοκομεία υποδέχτηκαν 3.311 νέους ασθενείς Covid τις τελευταίες 24 ώρες το πιο υψηλό από Απρίλη.Στις εντατικές: 3,878 ( +148) ανακοινώθηκαν σήμερα νέοι θάνατοι: 858 (430 στο νοσοκομείο σε 24h και 428 σε EHPAD-οίκοι ευγηρίας στις 4 τελευταίες μέρες)..

Ένας παγκόσμιος πόλεμος γίνεται για το ποιος θα πάρει το παγκόσμιο leadership.Ο ανταγωνισμός των μεγάλων δυνάμεων και η μη παραδοχή παράδοσης σκυτάλης από τη νυν ηγεμονία επέφερε επιδείνωση της κατάστασης και από τον οικονομικό πόλεμο περάσαμε στον άμεσο πόλεμο το βιολογικό.

Eίναι περίοδος ανακατατάξεων στην κορυφή. Αυτοκρατορίες καταβαραθρώνονται νέες υπερδυνάμεις αναδεικνύονται…γι αυτό πόλεμοι, εσωτερικές ταραχές, εμφύλιοι, βιοτρομοκρατία, έξαρση τρομοκρατίας, χάος, διπλές κυβερνήσεις, επαναχάραξη συνόρων, νέες συμμαχίες, νέοι ολοκληρωτισμοί, παρατεταμένη οικονομική κρίση….Ο Γ Παγκόσμιος ήταν βιολογικός και ο νικητής είναι ήδη ανομολόγητα γνωστός....Αυτές που χτυπήθηκαν βάναυσα ήταν οι υπερδυνάμεις και από μικρές χώρες δεν είναι τυχαίο ότι χτυπήθηκε πολύ το Βέλγιο που όμως είναι η έδρα ΝΑΤΟ-ΕΕ.

dimpenews.com