Μήνυμα στον Μπάιντεν από Συρία: 4 Αμερικανοί στρατιώτες κατοχής σκοτώθηκαν από εκρηκτικό μηχανισμό στο δρόμο Hasakah-Deir Ezzor.

4 Αμερικάνοι στρατιώτες των κατοχικών δυνάμεων σκοτώθηκαν σ΄έκρηξη εκρηκτικού μηχανισμού που στόχευσε το όχημα τους στην ύπαιθρο της πόλης Markada στον αυτοκινητόδρομο Hassaké-Deir Ezzor.

Πηγές πολιτών ανέφεραν ότι οι δυνάμεις της αμερικάνικης κατοχής επέβαλαν μια περίμετρο ασφαλείας γύρω από τον τόπο της έκρηξης καθώς αεροσκάφη πετούσαν πάνω από το μέρος αυτό. sana 8.11.20

Kαι το alarabiya μεταφέρει την είδηση….

Μήνυμα στον Μπάιντεν από Συρία για απόσυρση του στρατού εισβολής κατοχής ΗΠΑ, για αποδέσμευση του 90% του συριακού πετρελαίου που λεηλατούν οι Αμερικανοί για τέλος του εμπάργκο και αναστολή του νόμου Caesar που βύθισε στην πείνα και την εξαθλίωση το συριακό λαό….

dimpenews.com

One thought on “Μήνυμα στον Μπάιντεν από Συρία: 4 Αμερικανοί στρατιώτες κατοχής σκοτώθηκαν από εκρηκτικό μηχανισμό στο δρόμο Hasakah-Deir Ezzor.

  1. ποιος τελικα θα ειναι ο νεος προεδρος των ΗΠΑ εχει ακομη πολύ δρομο μην βιάζεστε, εκει δεν ειναι Ελλαδα.!!! / Τα ΜΜΕ δεν αποφασίζουν τις εκλογές. Δοκίμασαν την ίδια κίνηση το 2000. Μετά από 37 ημέρες ελέγχου, επιθεώρησης, αρίθμησης και απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου της Φλόριντα, ο Μπους ανακηρύχθηκε νικητής και έγινε Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών…. περσότερα εδω> World leaders are not media, in USA about ‘vote for president’ nothing have end untill now.!! more for to know about > https://twitter.com/NetworksManager/status/1325224744023695365

    Like

Comments are closed.