Οι Αζέροι είναι μέσα στο Σουσί και είναι περισσότεροι από τους ηρωικούς υπερασπιστές της πόλης. Σφοδρές μάχες……

Ο Ρώσος ανταποκριτής από το μέτωπο του Σουσί ανέβασε το βράδυ της Δευτέρας 9/11/20 την εξής ανταπόκριση: ”oι δυνάμεις του Artsakh είναι πάντα σε πόλεμο στο Shushi, τ΄ασθενοφόρα συνεχίζουν να βγάζουν τους τραυματίες. Τα δεδομένα του wargonzo είναι λίγο διαφορετικά από την επίσημη εκδοχή. Είδαμε όχι μόνο εξοπλισμό, αλλά επίσης ασθενοφόρα που κατεβαίνουν άμεσα στην πόλη και μεταφέρουν τους τραυματίες. Οι ήχοι της μάχης είναι ευδιάκριτοι. Ήταν αδύνατη η καταγραφή βίντεο λόγω των snipers. Στο Shushi, παραμένουν οι δυνάμεις του Αρτσάχ. Ο αριθμός τους μου είναι άγνωστός. Βέβαια οι Αζέροι στρατιώτες είναι ομοίως μέσα στην πόλη. Πιθανότατα πολύ περισσότεροι από προηγουμένως. Προφανώς είναι πολλοί περισσότεροι από τους υπερασπιστές της πόλης που δεν την εγκαταλείπουν. Η μάχη έρχεται να δούμε πως θα τελειώσει..”

Tα δεδομένα αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή.. Παρατηρείται συγκρατημένη αισιοδοξία ως και σε αυτόν τον ρεπόρτερ συγκριτικά με χθες.

O wargonzo διαφωνεί με τα δεδομένα του Αρμένιου Ολυμπιονίκη που ανέβασε βίντεο από Σουσί και το λέει στην ανάρτησή του….

dimpenews.com