Σε συμπληγάδες οι λαοί……ο Τραμπ εμφανίστηκε ως ο απόλυτος υπέρμαχος του εμβολίου και ο Πούτιν ως θιασώτης της Νέας Εποχής συμμετέχοντας στο Φόρουμ ”ASI forum Strong Ideas for the New Era”. και ΦΩΤΟ από τη ΝΤΡΟΠΗ του Αρτσάχ.

Bientôt un vaccin contre le coronavirus? Donald Trump est positif: "La distribution est une question de semaines"

Σε συμπληγάδες οι λαοί.. ”μὴ πεποίθατε ἐπ᾿ ἄρχονταςἐπὶ υἱοὺς ἀνθρώπων, οἷς οὐκ ἔστι σωτηρία.” Χθες ο Τραμπ εμφανίστηκε ως ο απόλυτος υπέρμαχος του εμβολίου και ο Πούτιν ως θιασώτης και λάτρης της Νέας Εποχής μ΄ανακοινωθέν ανάλογο του Κρεμλίνου συμμετέχοντας σ΄αντίστοιχο Φόρουμ το ”ASI forum Strong Ideas for the New Era”….

Σύντομα ένα εμβόλιο κατά του coronavirus? Ο Donald Trump είναι θετικός όχι για μια ακόμη στον ιό αλλά θετικός στην διάδοση και επιβολή του εμβολίου αν και οι οπαδοί του και τα κινήματα που τον υποστήριξαν συντριπτικά και επίμονα ήταν και είναι εναντίον του εμβολίου: “Η διάδοσή του είναι θέμα εβδομάδων” υποσχέθηκε ο Donald Trump την Παρασκευή το βράδυ σε συνέντευξη τύπου.

“.. είμαστε αληθινά περήφανοι γι αυτό που κάνουμε. Πολλές χώρες μας επικοινώνησαν για να μας συγχαρούν για όλα αυτά που κάναμε και για όλα αυτά στα οποία ενεχόμαστε. Αυτή η αύξηση κρουσμάτων οφείλεται στο γεγονός ότι οι ΗΠΑ κάνουν πολλά tests. Συγχαίρουμε όλα τα πρόσωπα που βοήθησαν σε αυτή την υγειονομική κρίση”, δήλωσε.

“Γνωρίζουμε ότι αυτός ο ιός αγγίζει όλο τον πληθυσμό ,θα δώσουμε το εμβόλιο στα πρόσωπα υψηλού κινδύνου , σε αυτούς που εργάζονται στην α΄γραμμή (σσ. δηλ. γιατρούς νοσηλευτές), στους ηλικωμένους, στις ευπαθείς ομάδες,κι αυτό θα επιτρέψει να περιορίσουμε μ’ αυξανόμενο τρόπο τις μολύνσεις. Προβλέπουμε να διοχετεύσουμε 600.000.000 δόσεις, κάτι που είναι θέμα εβδομάδων και θα πάμε πολύ γρήγορα στη διανομή του.”

Ο Trump που προεκλογικά αλλά και μιντιακά εμφανίστηκε ως το αντίπαλο δέος στην φάση του covid ανακοίνωσε ότι υποστηρίζει το εμβόλιο Pfizer μ΄ένα προϋπολογισμό’ της τάξης των 1,95 δις δολαρίων.Υπέρμαχος και διαφημιστής κοινός πλασιέ της φαρμακοβιομηχανίας κανονικός Ιατρικός Επισκέπτης ο Πρόεδρος των ΗΠΑ συνέχισε απτόητος απόλυτα αποκομμένος από το εκλογικό του σώμα.. “Αυτό το εμβόλιο ήδη απέδειξε την αποτελεσματικότητά του κατά 90% κι ελπίζουμε σύντομα ακόμη περισσότερο. Ερευνητικές ομάδες εργάζονται παντού στα καλύτερα εργαστήρια του κόσμου…”

Η επιχείρηση Warp Speed είναι 5 φορές ταχύτερη από κάθε άλλο εμβόλιο στην ιστορία. Ελπίζουμε να διαθέσουμε το εμβόλιο πολύ γρήγορα, αυτό θα είναι διαθέσιμο για όλο τον πληθυσμό. Αλλά εμείς δεν θα το διαθέσουμε π.χ στη New York για πολιτικούς λόγους. Ο κυβερνήτης θέλει να πάρει το χρόνο του αναφορικά με το εμβόλιο, πιστεύω προσωπικά πως είναι μια άσχημη απόφαση απ΄οπτική υγείας.

Δεν μπορούμε να το δώσουμε στα κράτη που δεν είναι ικανά να το διαθέσουν αμέσως”, συνέχισε..

“Έχουμε απίστευτα αποτελέσματα συγκρινόμενα σε πολυάριθμες άλλες μελέτες και ελπίζουμε ότι έχουμε εξουσιοδοτήσεις διάδοσης πολύ γρήγορα..Με το εμβόλιο ο αριθμός των μολύνσεων θα χαμηλώσει πολύ γρήγορα και με τρόπο σημαντικό”, δήλωσε ο Donald Trump θριαμβικά..

Την ίδια στιγμή την Παρασκευή το Κρεμλίνο ανακοινώνει: ASI forum Strong Ideas για τη Νέα Εποχή-New Era: οικονομική, τεχνολογική και κοινωνική ανάπτυξη……

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν που η μιντιακή του εικόνα πολύ επιμελώς εδώ και δεκαετίες τον παρουσίαζε ως επίσης το αντίπαλο δέος στη Νέα Τάξη πραγμάτων εμφανίζεται από την ίδια την Προεδρία και το Κρεμλίνο ως λάτρης της Νέας Εποχής…μόνο που τα δεδομένα άλλαξαν και πλέον και οι πιο αδαείς γνωρίζουν τι σημαίνει Νέα Εποχή: παγκόσμιος ολοκληρωτισμός, αθεϊστικό καθεστώς, ατομισμός,πανοπτικόν,πανεπιτήρηση (ιχνηλάτηση μέσω εφαρμογών κινητής τηλεφωνίας αλλά ως και με drone του πληθυσμού), ψηφιακά στρατόπεδα συγκέντρωσης, κάποια στιγμή τσιπάρισμα (σσ.ως τώρα μ΄ευρωπαική νομοθεσία υποχρεωτικό σε κτηνοτροφία κατοικίδια κι εθελοντικό για Ευρωπαίο πολίτη) γεωεντοπισμός,ταυτοποίηση, τέλος κάθε πολιτικής ή πολιτισμικής εκδήλωσης,τέχνης, εξολόθρευση ατομικών και συλλογικών δικαιωμάτων και ελευθεριών,τέλος των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, λογοκρισία Ιερά Εξέταση (σσ.υπόθεση Ντιντιέ Ραούλ), διωγμοί αντιφρονούντων, δούλοι του θηρίου (τηλεργασία, τηλεκπαίδευση, τηλεαγορά, τηλεφασισμός), το σχολείο, η εργασία, η εκκλησία, η δουλειά έγιναν video games, τέλος του οικογενειακού ασύλου αφού κάθε σπίτι έγινε πλατό, τέλος των θεσμών, αναστολή Συντάγματος, νέες αξίες, μαζική κατάργηση θέσεων εργασίας,εξαφάνιση της μικρομεσαίας τάξης κι επιχειρηματικότητας, στρατιές ανέργων, πόλεμοι, εμφύλιοι,ταραχές,γενικευμένη ανασφάλεια,αποκεφαλισμοί,καμικάζι ως και στα μητροπολιτικά κέντρα της Ευρώπης,παγκοσμιοποίηση του τρόμου,καραντίνα lockdown,Mεσαίωνας, 4η βιομηχανική επανάσταση δηλ. τέλος η συμβατή εργασία, υπερ-αυτοματοποίηση της παραγωγής νέες τεράστιες απώλειες στον τομέα της εργασίας-αγοράς, πανκωδικοποίηση, κοινωνική αποστασιοποίηση αποδόμηση, αυταρχισμός, αυθαιρεσία, υπερσυγκεντρωτισμός εξουσιών στην εκτελεστική ( στη Γαλλία έγινε κι επίσημα από τη Βουλή),άσκηση αφόρητης πίεσης προς τα κάτω, τα κατώτερα κοινωνικά στρώματα στο περιθώριο και οι λούμπεν στο παραπέτασμα κλπ.

Αυτή του η θριαμβική εμφάνιση στο όνομα της Νέας Εποχής που έρχεται ν΄αντικαταστήσει την μ.Χ και την Νέα-Καινή Διαθήκη επέρχεται μετά την πανωλεθρία στο Αρτσάχ…..

Την Παρασκευή το Κρεμλίνο δίνει το στίγμα κι ανακοινώνει: ASI forum Strong Ideas για τη Νέα Εποχή-New Era: οικονομική, τεχνολογική και κοινωνική ανάπτυξη…

Ο Πούτιν συμμετείχε, μέσω τηλεδιάσκεψης, στην ολομέλεια του φόρουμ Strong Ideas for a New Era, που διοργανώθηκε από τον αυτόνομο μη κερδοσκοπικό οργανισμό του Οργανισμού Στρατηγικών Πρωτοβουλιών.
Στην ημερήσια διάταξη περιλαμβάνεται η οικονομική, τεχνολογική και κοινωνική ανάπτυξη στη Ρωσία.


Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν: Καλησπέρα, φίλοι,

Πρώτα απ ‘όλα, θα ήθελα να χαιρετήσω τους ηγέτες του έργου και όλους τους συμμετέχοντες στις Ισχυρές Ιδέες για ένα φόρουμ Νέας Εποχής. Είναι μια μεγάλη πρωτοβουλία. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη διοργάνωση αυτής της σημαντικής εκδήλωσης. Και, φυσικά, τον Οργανισμός Στρατηγικών Πρωτοβουλιών.

Image
Αρτσάχ

Βέβαια η στόχευση του είναι σε άλλο μήκος κύματος:

”μια επιτυχημένη, ασφαλής, ελεύθερη και σύγχρονη χώρα όπου οι άνθρωποι έχουν την υψηλότερη αξία, όπου μπορούν να ευημερήσουν, να εργαστούν, να μεγαλώσουν παιδιά και να χτίσουν τις επιχειρήσεις τους, δηλαδή, μια χώρα που παρέχει ευρείες ευκαιρίες για αυτοεκπλήρωση.”

”Θα ήθελα να τονίσω ότι, προκειμένου να προχωρήσουμε μαζί και να επιδιώξουμε την επιτυχία σε εθνικό επίπεδο, πρέπει να εκτιμηθεί η συμβολή κάθε ατόμου στη μοίρα της Ρωσίας.

Πρέπει να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη και την εφαρμογή των καλύτερων ιδεών και προτάσεων, να προσφέρουμε περισσότερη ελευθερία για την υλοποίηση κοινωνικών, περιβαλλοντικών, εκπαιδευτικών, τεχνολογικών και επιχειρηματικών ιδεών, έργων δημιουργικών βιομηχανιών, τουριστικής ανάπτυξης, καθώς και ανάπτυξης των πόλεων και των αγροτικών περιοχών μας .”

Image
Αρτσάχ

”Πρέπει να σημειωθεί ότι, ως αποτέλεσμα, αναπτύχθηκαν συγκεκριμένα βήματα για τη βελτίωση της διαδικασίας και των αρχών λειτουργίας των νοσοκομείων, των κλινικών και της κοινωνικής σφαίρας καθώς και των κέντρων απασχόλησης που βρίσκονται σήμερα στο επίκεντρο της αντιμετώπισης ζητημάτων της αγοράς εργασίας.

Image
Αρτσάχ οι Αζέροι καμαρώνουν

Επιτρέψτε μου να επαναλάβω για άλλη μια φορά: πρέπει να εξετάσουμε προσεκτικά τις προτάσεις των ανθρώπων, να εξετάσουμε τις καταστάσεις της ζωής τους και να προσαρμόσουμε μέτρα για να στηρίξουμε τις ρωσικές οικογένειες και να ξεπεράσουμε τη φτώχεια για την επίλυση των προβλημάτων τους. Η εστίασή μας πρέπει πάντα να είναι η δημογραφική και κοινωνική πολιτική, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε ένα σοβαρό βήμα προς τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και της ευημερίας του ρωσικού λαού, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στα πρότυπα του 21ου αιώνα.”

Image
Αρτσάχ

Η μ.Χ ήταν η εποχή του Χριστού, η Νέα Εποχή είναι η Εποχή του θηρίου, του Αντιχρίστου…….γι αυτό συμβαίνουν πρωτόγνωρα πράγματα μας έχουν στις στοές με τις μάσκες σαν τους ανθρακωρύχους…Από τα υπόγεια τούνελ τις στοές ( loges) οι υποχθόνιοι Ταλιμπάν της διανόησης και της κοσμικής δύναμης επιτίθενται ..

Οι ελίτ επανασχεδιάζουν τον κόσμο…επανασχεδιάζουν πως θα υποδουλώσουν, υποτάξουν ξανά και τελειωτικά τον άνθρωπο….

Image
Αρτσάχ

Χιλιάδες τίμησαν στο Ερεβάν τους νεκρούς τους στον 6-εβδομαδιαίο πόλεμο..

dimpenews.com