Το Βέλγιο παγκόσμιος πρωταθλητής σε θανάτους covid19 αναλογικά με πληθυσμό του: 14 500 νεκρούς στους 11,6 εκατομμύρια κατοίκους. To 60% σε οίκους ευγηρίας…..Η Κούρσα των Εμβολίων….

Η πρωτεύουσα της ΕΕ το Βέλγιο έγινε στο δεύτερο κύμα του covid19 αυτές τις τελευταίες μέρες η χώρα η πιο πένθιμη του κόσμου, παγκόσμια πρωταθλήτρια θανάτων λόγω covid19 αναλογικά με τον πληθυσμό της. Έφθασε στους 14 500 νεκρούς στους 11,6 εκατομμύρια κατοίκους ένα ποσοστό θνησιμότητας που κατέστησε το Βέλγιο πρώτο στην μακάβρια λίστα παγκοσμίως αφού υπερέβη το Περού. . Σε αυτό το πλαίσιο η Amnesty international δημοσιεύει μια έκθεση πολύ αυστηρή για το Βέλγιο. Ο ONG κατηγορεί τις δημόσιες εξουσίες Βελγίου πως “εγκατέλειψαν” τους οίκους ευγηρίας όπου εστιάζονται πάνω από το 60% των θανάτων Covid στη χώρα. franceculture 16/11/20

Πανωλεθρία ΕΕ ,Βρυξελλών καρδιά της Ευρώπης..Αδιαφορία, αναλγησία για την τρίτη ηλικία. Αρνητικό παγκόσμιο ρεκόρ των Βρυξελλών …..

Ακολουθήστε τυφλά τις ντιρεκτίβες των Βρυξελλών σε όλα τα θέματα.. και θα σωθείτε……Το Βατερλώ πάντως απέχει μόλις 10 χλμ από Βρυξέλλες…..Ούτως ή άλλως η χώρα μας είναι νεκροταφείο ευτυχώς χωρίς νεκρούς..

Η Κούρσα των Εμβολίων….

Την ίδια ώρα η Παγκόσμια Υγεία έχει παραδοθεί στα ιδιωτικά συμφέροντα και την άνευ όρων εμπορευματοποίηση. Δεν κρατούν ούτε τα προσχήματα οι φαρμακοβιομηχανίες.. Πρεμούρα για την κονόμα το μονοπώλιο και τον έλεγχο της αγοράς…και οι μεσάζοντες τρίβουν τα χέρια από αδημονία για προμήθειες μίζες κλπ..Για το εμβόλιο του coronavirus το αμερικάνικο και πάλι εργαστήριο Moderna διατείνεται ότι έφτασε στο σημείο να διαθέτει ένα εμβόλιο αποτελεσματικότητας 94,5% κατά του Covid-19. Ποσοστό καλύτερο από αυτό που υπόσχονται τα εμβόλια των ανταγωνιστριών Pfizer και Spoutnik που διεκδικούν ποσοστό αποτελεσματικότητας 90 και 92%. Διαφήμιση….Είναι τζόγος οι στοιχηματικές είναι ώρα να μπουν στο παιχνίδι και να ποντάρουν στην κούρσα των εμβολίων ποιο θα νικήσει…

dimpenews.com