+18 Φρικαλεότητες στο Αρτσάχ: Αζέροι στρατιώτες τζιχαντιστές αποκεφάλισαν αιχμάλωτο Αρμένιο στρατιώτη και τοποθέτησαν το κεφάλι του σε ζώο!! ΦΩΤΟ

Και νέες φρικαλεότητες που έγιναν στο Αρτσάχ από Αζέρους στρατιώτες κατά Αρμενίων έρχονται στο φως. Εγκλήματα πολέμου που ξεπερνούν κάθε αρρωστημένη και διεστραμμένη φαντασία.

Οι ίδιοι οι Αζέροι στρατιώτες ανάρτησαν ένα νέο βίντεο στο Τelegram όπου εμπαίζουν ένα αποκεφαλισμένο πτώμα Αρμένιου στρατιώτη. Το περιγελούν και το προσβάλλουν καθώς προσπαθούν να ισορροπήσουν το κομμένο κεφάλι σε νεκρό ζώο που είναι σε τυμπανιαία κατάσταση. Ο νεκρός φαίνεται ότι ήταν αιχμάλωτος και υπέστη βασανιστήρια αφού το σώμα του είναι σκελετωμένο από ασιτία..

Κανονικοί τρομοκράτες τζιχαντιστές που ανταγωνίζστηκαν την ISIS. O Erdogan που είναι ο ιδεολογικός ινστρούκτορας του παγκόσμιου πλέον διεθνούς ριζοσπαστικοποιημένου ισλάμ πρέπει άμεσα να λογοδοτήσει για αυτά τα εγκλήματα πολέμου και κατά της ανθρωπότητας σε Διεθνές Δικαστήριο…Η Συμφωνία Ντροπής γίνεται κάθε μέρα και πιο επαίσχυντη με τέτοιου είδους αποκαλύψεις….

Εικόνα

Παράλληλα οι Αζέροι τρομοκράτες δημοσίευσαν μια σειρά από βίντεο με κακομεταχείριση Αρμενίων αιχμαλώτων στρατιωτών σ΄ένα από αυτά κάνουν το σήμα των Γκρίζων Λύκων

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

dimpenews.com