Το Ινστιτούτο Παστέρ θα καταθέσει μήνυση κατά του σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ Hold Up που διατείνεται ότι ο covid19 παρασκευάστηκε από το Ινστιτούτο Παστέρ!!!!

To ινστιτούτο Pasteur θα καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ Hold Up, που ισχυρίζεται ότι “αποκαθιστά την αλήθεια” περί COVID19 και κατηγορεί το γνωστό Ινστιτούτο Παστέρ ότι “κατασκεύασε” τον ιό αναφέρει η libetarion στις 24/11/20.

Στο φιλμ μετέχουν με επικριτική στάση διακεκριμένοι επιστήμονες βιοχημικοί και γιατροί… Καταγγέλλεται διαφθορά και παγκόσμια χειραγώγηση πληθυσμού μέσω covid19.

Η καταγγελία στο ντοκιμαντέρ γίνεται από τον Jean-Bernard Fourtillan φαρμακοποιό και Αναπληρωτή Καθηγητή της Θεραπευτικής Χημείας που συνταξιοδοτήθηκε το 2008 που διαβεβαιώνει ότι οι Sars-CoV-1, Sars-CoV-2, δημιουργήθηκαν εισάγοντας μια «αλληλουχία DNA της μαλάρια» σ΄έναν ιό κάπως επικίνδυνο. Κατονομάζει ως ένοχο το Ινστιτούτο Παστέρ που κατέθεσε εδώ και 15 χρόνια την ”πατέντα” αυτή.

Το πρόβλημα τίθεται από τη στιγμή που αυτά τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας είναι δημόσια έγγραφα, τα οποία περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, περιγραφές αλληλουχιών ενός κορωνοϊού του 2002 (υπεύθυνος για το SARS) και τους πρώτους οδηγούς για την εύρεση εμβολίου. Ωστόσο, «δεν επινοούμε έναν ιό», εξηγεί ο Olivier Schwartz, διευθυντής της μονάδας ιών και ανοσίας στο Institut Pasteur, προσθέτοντας ότι υπάρχουν εκατοντάδες, για να μην πούμε χιλιάδες πατέντες τέτοιες κάθε χρόνο..

dimpenews.com