Άγιος Γέροντας Παΐσιος:” οι πολιτικοί μολύνουν (αυτοί είναι οι αληθινά μολυσμένοι).Τότε ο πόλεμος έφερνε θάνατο σήμερα ο πολιτισμός φέρνει αρρώστια…Τώρα μια μπόρα θα είναι μια μικρή κατοχή του αντίχριστου.” Από τη σύγχιση γλωσσών στη σύγχιση ψυχών..

O Θεός δεν θα επιτρέψει να γίνει κακό, αλλά θα γίνουν πράματα και θάματα που δεν θα εξηγούνται με τη λογική. (σσ. το παγκόσμιο lockdown, το σταμάτημα της ζωής μήπως δεν είναι ό,τι πιο παράλογο συνέβη ποτέ στην ανθρωπότητα;) Ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους κυνηγήσει…Ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες. . θα ψηφίζονται νόμοι και θα καταργούνται άλλοι( σσ.αυτό γίνεται σήμερα καταργήθηκε το Σύνταγμα, ανθρώπινα δικαιώματα στοιχειώδεις ατομικές και συλλογικές ελευθερίες και ψηφίζονται πρωτόγνωροι νόμοι για δημοκρατίες, στρατιωτικός νόμος απαγόρευση κυκλοφορίας, επιτήρηση με drones των πολιτών,γενική υποχρεωτική μασκοφορία κ.α)..Τότε όμως θ΄αντιδράσουν λίγοι πιστοί χριστιανοί και το ΚΚΕ…

Η ρόδα αν ξεφύγει από τον άξονα γυρίζει συνέχεια χωρίς σκοπό. Έτσι και οι άνθρωποι αν ξεφύγουν από την αρμονία του Θεού βασανίζονται. Παλιά υπέφεραν οι άνθρωποι από τον πόλεμο σήμερα υποφέρουν από τον πολιτισμό…Τότε ο πόλεμος έφερνε θάνατο σήμερα ο πολιτισμός φέρνει αρρώστια….

Σήμερα κατόρθωσε ο διάβολος και αιχμαλώτισε τις ηγεσίες. Κλαίω την Ελλάδα δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα. Η Ελλάδα για να σωθεί πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου κι αν βρίσκονται να πάνε εξορία... Να φύγουν γιατί παρόντες μολύνουν.(σσ.αυτοί είναι οι αληθινά μολυσμένοι, οι πνευματικά μολυσμένοι όπως το εξηγεί.) Σήμερα πουλήθηκαν όλα....(σσ.ποδοπατήθηκαν όλες οι αρχές οι νόμοι -Σύνταγμα_ και οι αξίες) Σήμερα όμως που όλοι γονατίσαμε και δεν υπάρχει ελπίδα, θα επέμβει ο Θεός… Οι ελπίδες μας είναι μόνο στο Θεό… Τώρα μια μπόρα θα είναι μια μικρή κατοχή του αντίχριστου σατανά.Θα φάει μετά μια σφαλιάρα από τον Χριστό, θα συγκλονισθούν όλα τα έθνη και θα έρθει η γαλήνη στον κόσμο για πολλά χρόνια… Μερικοί συνδυάζουν με αυτή την επέμβαση του Χριστού τη Δευτέρα Παρουσία.Εγώ δεν μπορώ να το πω. Ο λογισμός μου λέει ότι δεν θα είναι η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού, αλλά μια επέμβαση του Χριστού γιατί είναι τόσα γεγονότα που δεν έχουν γίνει ακόμη.Θα επέμβει ο Χριστός θα δώσει μια σφαλιάρα σε όλο αυτό το σύστημα θα πατάξει όλο το κακό και θα το βγάλει τελικά σε καλό. …(σσ. αντισυστημικός ο Γέροντας σαν κάθε αληθινός άνθρωπος)

Θα γεμίσουν οι δρόμοι προσκυνητάρια..Θα πιστέψουν όλοι οι άνθρωποι……Θα σε τραβάν για να τους πεις για το Χριστό…Άλλο Κρίση άλλο μια επέμβαση του Χριστού για να βοηθήσει το πλάσμα Του.(ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ 50 ερωτήσεις και απαντήσεις του Αγίου για τη ζωή και το θάνατο εκδ. ΚΙΒΩΤΟΣ)

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης η Ανθρωπότητα, ο Κόσμος, ανέβηκε κατά ένα επίπεδο στην κλίμακα έκτακτης ανάγκης στο πορτοκαλί…Και το πιο ανησυχητικό είναι ότι σε αυτό το επίπεδο Συναγερμού έθεσε ο Θεός την ανθρωπότητα κι όχι ένας παγκόσμιος οργανισμός κι ας γίνεται αυτή η ανάγνωση….Το πορτοκαλί σηματοδοτεί σταμάτημα της ζωής το κόκκινο το τέλος της .. «Μετανοείτε ήγγικε γάρ η βασιλεία των ουρανών»….Μόνο αυτή η μεταστροφή η ολική επαναφορά η επανεκκίνηση των ψυχών μπορεί να επιφέρει την αποκατάσταση…….Από τη σύγχιση των γλωσσών στη σύγχιση των ψυχών.…Οι άνθρωποι σήμερα έχουν όλα τα μέσα επικοινωνίας,social media, έμαθαν ξένες γλώσσες υπάρχουν αυτόματες μηχανές μετάφρασης αλλά δεν υπάρχει συνεννόηση γιατί επήλθε σύγχιση ψυχών για συντριβή της Παγκοσμιοποίησης της Νέας Βαβέλ του σφετερισμού της Δημιουργίας…ΤΟΥ Κυρίου ἡ γῆ καὶ τὸ πλήρωμα αὐτῆς, ἡ οἰκουμένη καὶ πάντες οἱ κατοικοῦντες ἐν αὐτῇ.H σύγχρονη Αποστασία έγκειται στην αυθαίρετη ιδιοποίηση του κόσμου από τον κοσμοκράτορα του αιώνα τούτου και τους απανταχού ζοφώδεις συνεργάτες του..Η κλοπή του κόσμου και η λαφυραγώγησή του ψυχών σωμάτων και πρώτων υλών.Oι maitres du monde ως άλλοι Θεοί εξόρισαν τον άνθρωπο από τον κόσμο σ΄ένα ψηφιακό-εικονικό επέκεινα. Αυτό είναι το lockdown…..

dimpenews.com