Η Κομισιόν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απαγορεύει όλες τις λειτουργίες Χριστουγέννων σε όλα τα κράτη μέλη…

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή-Commission européenne εντέλλεται στα κράτη μέλη της ν΄απαγορεύσουν όλες τις Χριστουγεννιάτικες λειτουργίες ή να τις εξουσιοδοτήσουν με αριθμό minimum πιστών.

Το projet “Στρατηγική για την ασφάλεια” αυτό το χειμώνα, που παρουσιάστηκε στις 2 Δεκέμβρη στις Βρυξέλλες κι αφορά Χριστούγεννα και παραμονή Πρωτοχρονιάς ζητάει την αποφυγή των θρησκευτικώνν τελετουργιών συμπεριλαμβανομένων των μεγάλων συνάξεων συναθροίσεων και την αντικατάστασή τους από εκπομπές στην τηλεόραση ή στο ράδιο ή στο διαδίκτυο.

H figaro αναφέρει: H Commission européenne δημοσίευσε στις 2 Δεκέμβρη ένα ντοκουμέντο με πολλές εντολές για «rester en sécurité» κατά τη διάρκεια του χειμώνα αναφορικά με Covid-19. Προσκαλεί να περιορίσει τις θρησκευτικές συνάξεις ή να μην γίνουν στα χαράματα των γιορτών της Πρωτοχρονιάς. Μεταξύ αυτών των παραγγελμάτων υπάρχουν σειρές για τον εορτασμό Χριστουγέννων. «ν΄αποφεύγετε τις μεγάλες ακολουθίες», προσθέτει η Commission européenne και να ευνοήσετε τις «απευθείας μεταδόσεις από tv ή radio» και ν΄ «απαγορευθεί η χορωδία».Τέλος και η Βυζαντινή χορωδία……..

dimpenews.com