”Ο Άγιος Βασίλης έχει ένα πράγμα στο σάκο του: Εμβόλια”,… ας ελπίσουμε πως είναι ένα απλό σχήμα λόγου γιατί το εμβόλιο αντενδείκνυται για τους κάτω των 18 σύμφωνα με ειδήμονες….

 ”Ο Άγιος Βασίλης έχει ένα πράγμα στο σάκο του: Εμβόλια”, υποσχέθηκε χθες ο Έλληνας Πρωθυπουργός. Ας ελπίσουμε πως είναι ένα απλό σχήμα λόγου γιατί το εμβόλιο απαγορεύεται για τους κάτω των 18 και κυρίως γιατί οι κλινικές δοκιμές που έγιναν από τα εργαστήρια δεν αφορούν ως τώρα ανηλίκους.Αυτό δεν έχει εγκριθεί για παιδιά. Μπορούμε να τα εμβολιάσουμε αργότερα, όταν θα έχουμε συγκεντρώσει αρκετά δεδομένα. Ας είμαστε προσεκτικοί,…”προειδοποιεί ο καθ΄ύλην αρμόδιος για την εισαγωγή εμβολίων κατά κορωνοιού στη Γαλλία ο Καθηγητής Λοιμωξιολόγος Jean-Daniel Lelièvre.Η Αγγλία που της αρέσει να προβάλει την ιδιορρυθμία της ωστόσο πρωτοτύπησε και εξουσιοδότησε τον εμβολιασμό από 16 άνω…

Σε άλλη αποστροφή του λόγου του ο Έλληνας Πρωθυπουργός μίλησε επίσης για ”την έλευση του εμβολίου” σαν να πρόκειται για την έλευση του Μεσσία σερφάροντας στο πρώτο δεύτερο και τρίτο κύμα του κορωνοιού. ”Η αισιοδοξία η οποία απορρέει από την έλευση του εμβολίου να μην μας οδηγήσει και πάλι σε εφησυχασμό” τόνισε χαρακτηριστικά. 

dimpenews.com