Το πολυαναμενόμενο δυστοπικό video game “Cyberpunk 2077” αναφέρεται σ΄έναν κόσμο των Certo δηλ. 1 συνείδηση 2 σώματα μέσω ‘συγχρονιστών νευρικών ταλαντωτών’. Οι άνθρωποι είναι μ’ εμφυτεύματα και τεχνητά βιονικά μέλη.

Αναπτύχθηκε στο πολωνικό studio CD Projekt Red,το video game ” Cyberpunk 2077” που προτείνει έναν ευρέως δυστοπικό κόσμο με τον Keanu Reeves ως guest-star, και γοητεύει ήδη τις κριτικές. Αλλά η φιλοδοξία έχει ένα κόστος και οι όροι παραγωγής sont pointées du doigt.

“Ξύπνα, samouraï, γαμώτο! Έχουμε μια πόλη καψαλισμένη.” Μετά τη διάδοση αυτής της bande-annonce το καλοκαίρι του 2019 οι gamers αναμένουν με ανυπομονησία το Cyberpunk 2077, που οφείλει να βγει στις 10 Δεκέμβρη. Μπορούμε να δούμε ένα πρόσωπο με τα χαρακτηριστικά του Keanu Reeves – ντουμπλαρισμένο από τον αγαπημένο ηθοποιό του Internet – να βγάζει τα γυαλιά του ηλίου με τη βοήθεια ενός τεχνητού ρομποτικού και φουτουριστικού χεριού..(σσ. μας προετοιμάζουν για τον βιονικό μετάνθρωπο γεμάτο τσιπ , εμφυτεύματα, τεχνητά βιονικά μέλη)

Εξελίσσεται σε πεδίο transhumanisme-διανθρωπισμού όπου μας οδηγεί αυτή η περιπέτεια.Και πιο συγκεκριμένα στη Night City, μια φανταστική μεγαλούπολησε ό,τι απέμεινε από την Καλιφόρνια. Όπως το διευκρινίζει ο Kotaku, το έργο είναι προσαρμοσμένο από ένα παιχνίδι ρόλων χαρτιού, και καταλογοποιείται στο cyberpunk, ένα συγκεκριμένο είδος επιστημονικής φαντασίας, ηθελημένα δυστοπικό.Οι πολυεθνικές αντικατέστησαν τα έθνη ως υπερδυνάμεις που κυριαρχούν στον κόσμο. Είδη βασικής σημασίας όπως η τροφή και η ιατρική περίθαλψη προορίζονται γι αυτούς που έχουν τη δυνατότητα να τα πληρώσουν.Η επόμενη φάση ανθρώπινης εξέλιξης ξεκίνησε τεχνητά με την έλευση των κυβερνο-εμφυτευμάτων.

Η κριτική του εξειδικευμένου ιστότοπου κατάφερε να τεστάρει μια δοκιμαστική έκδοση εκ των προτέρων. Αρχικά είχε κάποιες αμφιβολίες για τη δημιουργία μιας αυθεντικής ατμόσφαιρας στον κυβερνοχώρο. Μέχρι μια αποστολή που οφείλει να βρει ένα συγκεκριμένο Certo. Η έρευνά του τον οδηγεί σε μια στέγη όπου εκπαιδεύονται δύο άτομα. Ποιος είναι ο στόχος της; «Στην πραγματικότητα, οι δύο είναι Certo: μία συνείδηση, δύο σώματα. Εξηγεί έπειτα ότι (οι ή ο ) Certo ήταν κάποτε δίδυμοι και τόσο κοντά που εγκατέστησαν ‘συγχρονιστές νευρικών ταλαντωτών’  για να σχηματίσουν πλέον ένα και το αυτό πρόσωπο.courrierinternational

Η βιοτεχνολογία οδηγεί σ΄ένα δυστοπικό εεγύς μέλλον την ανθρωπότητα η μύηση στο Νέο Κόσμο της Νέας Εποχής με τον Υπεράνθρωπο-Μετάνθρωπο που θα σημάνει το τέλος του Ανθρώπου γίνεται στη νεολαία στους εφήβους και τα παιδιά μέσω δελεαστικών video games αφού είναι αυτοί, αυτά που προορίζονται να τον ενσαρκώσουν και όχι ως παιχνίδι ρόλου που κάποια στιγμή σταματάει. Η βιονική μετάλλαξη είναι επί θύραις

dimpenews.com