Ο αναισθησιολόγος γιατρός Louis Fouché: η κυβέρνηση οργάνωσε τη γενοκτονία των ηλικιωμένων εμβολιάζοντας τους διαμένοντες σε Οίκους Ευγηρίας…

Χθες 11/12/20 ο γιατρός αναισθησιολόγος στην Conception ο Louis Fouché που πρόσκειται στον Καθηγητή Λοιμωξιολόγο Didier Raoult δήλωσε από τη Μασσαλία ότι η κυβέρνηση οργάνωσε τη γενοκτονία των ηλικιωμένων εμβολιάζοντας τους διαμένοντες σε Οίκους Ευγηρίας ( EPHAD)

Ο ίδιος γιατρός που απολαμβάνει δημοφιλίας και αναγνωρισιμότητας μίλησε στη διαδήλωση των anti-masques μπροστά στο IHU στις 5/12/20 στην Marseille που διακινείται ευρέως στα κοινωνικά δίκτυα.Ο γιατρός Louis Fouché, έχει εναντιωθεί στα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης…..

Το Σεπτέμβρη υπέγραψε μαζί με 250 πανεπιστημιακούς, επιστήμονες και επαγγελματίες στο χώρο της υγείας μια διαμαρτυρία που ασκεί κριτική στην κυβερνητική στρατηγική στην υγειονομική κρίση.

Επιδιώκουμε να βγάλουμε τ΄άτομα από το φόβο δήλωσε στο κανάλι France 3 Provence-Alpesνα φωτίσουμε το διακύβευμα περί της υγειονομικής κρίσης και να ξανανοίξουμε το χώρο στη δημοκρατική κι επιστημονική διαβούλευση που έχει κατασχεθεί και σφραγισθεί ολοσχερώς “.

Για τα νέα εμβόλια mRNA o Louis Fouché εκφράζει τις επιφυλάξεις του σε άρθρο του στο site Réinfo CovidΔημοσιογράφοι λένε σε όποιον θέλει να το ακούσει ότι το mRNA δεν δύναται να ενσωματωθεί στο ανθρώπινο γονιδίωμα. Ακόμη κι αν η πιθανότητα φαίνεται να είναι χαμηλή, δεν μπορεί να αποκλειστεί στην τρέχουσα κατάσταση γνώσεων”, έγραψε. 

Ο Louis Fouché είναι από τα ιδρυτικά μέλη της συλλογικότητας “Réinfo Covid” που το site της internet δημιουργήθηκε τον Οκτώβρη του 2020. Τα 316 μέλη αυτής της κίνησης, (γιατροί, ερευνητές, νοσηλευτές, πολίτες …) δηλώνουν σοκαρισμένοι από την πληροφόρηση “κουτσουρεμένη και βασισμένη σε ενοχικό συναισθηματισμό “που διαδίδουν τα  médias.Καταγγέλουν μια “επίσημη ρητορική υπεραπλουστευμένη και παιδική” που δεν αφήνει παρά μόνο 2 επιλογές στους πολίτες : να είσαι υπέρ ή κατά. Η συλλογικότητα αμφισβητεί “διάφορα μέτρα που ελήφθησαν πρόσφατα στην κοινωνική κλίμακα υπό το πρόσχημα μιας υποτιθέμενης συλλογικής ασφάλειας και μιας καρικατούρας αλτρουισμού”: υποχρέωση μάσκας ως και τα παιδιά στο σχολείο, υποχρέωση μάσκας σ΄εξωτερικούς χώρους και μέτρα περιορισμού. Ζητεί “την αποκατάσταση της πρόληψης που βασίζεται στη γνώση και τη μακρόχρονη εμπειρία των επιδημιών στην ιατρική” και “την επανέναρξη χωρίς καθυστέρηση μιας πραγματικής και υγιούς δημοκρατικής διαβούλευσης με βάση τη διαφάνεια”.

Από το Φθινόπωρο ο Louis Fouché προσκαλείται σε κάποια τηλεοπτικά plateaux και στο radio. Εμφανίστηκε πολλές φορές στο Morandini Live στο Cnews. όχι δεν πρέπει να σας εμβολιάσουν” , δήλωσε στις 24/11 αναφερόμενος σε αυτό που θα συμβούλευε τους ασθενείς τους. ”Πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν είναι αποτελεσμαστικό.Ο Louis Fouché ομοίως επέμεινε στην “πολύ αδύναμη” θνησιμότητα από το Covid-19.

Ο αναισθησιολόγος ομοίως στο μικρόφωνο του Sud Radio στις 22/11 δήλωσε πως το lockdown είναι ένα “τρελό μέτρο”.

Ο Louis Fouché στη διαδήλωση των anti-masques στις 5/12 μπροστά από το IHU στη Marseille δήλωσε με κίνητρο να προστατεύσουν τη ζωή μας σκοτώνουν σε σιγανή φωτιά […]Σήμερα τα παιδιά δεν έχουν ανάγκη να φέρουν μάσκα !”….

Που πήγε η έννοια του πλουραλισμού και της πολυφωνίας, της δημόσιας διαβούλευσης, της διαφάνειας, αντικαταστάθηκε εξπρές από την ενοχοποίηση και ποινικοποίηση της άλλης άποψης, τη χειραγώγηση της ιατρικής έρευνας, τη λογοκρισία, τη δαιμονοποίηση των διαφωνούντων. Είτε διαφωνείς είτε συμφωνείς με τις απόψεις που διατυπώνονται δεν μπορείς παρά να διασφαλίζεις το δικαίωμα στην έκφραση και στην ελευθερία του λόγου. Να εγγυάσαι ως όφειλες θεσμικά να εξασφαλίζεις την ελευθερία της ιατρικής έρευνας……..

dimpenews.com