Το Βατικανό σε «Παγκόσμια Συμμαχία» με τους Rothschild, το Ίδρυμα Rockefeller και μεγάλες τράπεζες για να δημιουργήσουν το Great Reset. Οι αυτοαποκαλούμενοι ” ”Guardians” δημιούργησαν το ”Συμβούλιο για τον Ενσωματωμένο Καπιταλισμό”.

Το Βατικανό εισέρχεται σε «Παγκόσμια Συμμαχία» με τους Rothschild, το Ίδρυμα Rockefeller και μεγάλες τράπεζες για να δημιουργήσουν το Great Reset. ”Guardians”. Οι αυτοαποκαλούμενοι ” ”Guardians” δημιούργησαν το ”Συμβούλιο για τον Ενσωματωμένο (Περιεκτικό) Καπιταλισμό”.

Το Βατικανό μπαίνει σε μια «Παγκόσμια Συμμαχία» με τους Rothschild, το Ίδρυμα Rockefeller και μεγάλες τράπεζες για να δημιουργήσουν το Great Reset.
Ο Πάπας Φραγκίσκος ανακοίνωσε ότι το Βατικανό θα συνάψει μια «παγκόσμια συμμαχία» με τις μεγαλύτερες τράπεζες του κόσμου, τις διεθνείς εταιρείες και τα παγκοσμιοποιημένα ιδρύματα για τη δημιουργία ενός οικονομικού συμβουλίου με στόχο την ανακατανομή του πλούτου σε όλο τον κόσμο.
Η Παγκόσμια Πρωτοβουλία, το ”Συμβούλιο για τον Ενσωματωμένο Καπιταλισμό”,είναι μια φιλο-καπιταλιστική οργάνωση με στόχο τη δημιουργία «ισχυρότερων, πιο δίκαιων και συνεργατικών οικονομιών και κοινωνιών».
Η ελίτ ομάδα, που ονομάζεται ”Guardians”, αποκαλείται «ιστορική συνεργασία στελεχών και παγκόσμιων ηγετών που συνεργάζονται με την ηθική ηγεσία του πάπα Φραγκίσκου για να εκμεταλλευτούν τις επιχειρηματικές ευκαιρίες..»
«Ανταποκρινόμαστε στην πρόσκληση του Πάπα Φραγκίσκου για τη δημιουργία μιας πιο περιεκτικής οικονομίας που θα κατανέμει πιο δίκαια τα οφέλη του καπιταλισμού και θα επιτρέπει στους ανθρώπους να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους», λέει η κληρονόμος της τράπεζας η Lynn Forester de Rothschild στο βίντεο.
Εκτός από τον Πάπα Φραγκίσκο, οι Guardians περιλαμβάνουν διευθύνοντες σύμβουλους της Visa Mastercard, Bank of America και BP, καθώς και την Lynn Forester de Rothschild, τον πρόεδρο του ιδρύματος Ford τον Darren Walker, τον πρόεδρο του Rockefeller Foundation, τον Rajiv Shah και τον ειδικό απεσταλμένο του ΟΗΕ για το κλίμα Mark Carney.
Οι «Guardians», όπως καλούνται μέλη του διοικητικού συμβουλίου, είναι τα ανώτερα στελέχη των μεγαλύτερων εταιρειών του κόσμου που έχουν δεσμευτεί να λάβουν τολμηρά βήματα για τη δημιουργία ενός καπιταλισμού χωρίς αποκλεισμούς », δήλωσε ο Φορμπς την Τετάρτη.
Οι Guardians θα αναλάβουν την ευθύνη δεσμεύοντας έναν κατάλογο προγραμματισμένων δράσεων που αντιμετωπίζουν περιβαλλοντικά, κοινωνικά και διακυβερνητικά θέματα.
Αυτή η εξέλιξη επέρχεται αφότου το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, τα Ηνωμένα Έθνη και άλλοι θεσμοί ζήτησαν πρόσφατα μια «μεγάλη επανεκκίνηση» για την αναδιοργάνωση του παγκόσμιου καπιταλιστικού συστήματος σε μια υπερ-ανθρωπιστική σοσιαλιστική παγκόσμια τάξη που θα καταστρέψει την ιδιωτική ιδιοκτησία και το νόμισμα.

dimpenews.com