Ο ψευδοπροφήτης της Νέας Εποχής Bill Gates:” οι 4 με 6 επόμενοι μήνες θα είναι οι χειρότεροι της πανδημίας. Eπιστροφή στην κανονικότητα μετά από 12 ως 18 μήνες.Γιατροί, εκπαιδευτικοί και ηλικιωμένοι να εμβολιαστούν αν θέλουν κανονική ζωή” αλλιώς στο Παγκόσμιο Γκέτο.

Ο συνιδρυτής της Microsoft,ο Bill Gates δίνει τις ντιρεκτίβες «οι μεγάλες δημόσιες συναθροίσεις » πρέπει να συνεχίσουν να είναι απαγορευμένες και η πλειοψηφία των bars και restaurants της χώρας οφείλουν « δυστυχώς » να είναι κλειστά για τη μείωση του ποσοστού μόλυνσης σύμφωνα με τον Gates.

Ο ψευδοπροφήτης της Νέας Εποχής προβλέπει ότι μια αληθινή επιστροφή στην κανονικότητα είναι αδύνατη παρά μετά από 12 ως 18 μήνες « αν τη διαχειριστούμε καλά ». Προβλέπει ο Καζαμίας της Ουάσιγκτον ο Τειρεσίας της Παν-τυραννίας. “Δυστυχώς οι 4 με 6 επόμενοι μήνες θα είναι οι χειρότεροι της πανδημίας. Οι προβλέψεις του Ινστιτούτου IHME (Institute for Health Metrics and Evaluation) δείχνουν επιπλέον 200 000 νεκρούς.” Ως άτυπος Παγκόσμιος Υπερυπουργός Υγείας και ως η προσωποποίηση του ΠΟΥ  δίνει οδηγίες ” αν ακολουθήσουμε τους κανόνες όπως μάσκα, και μη συγχρωτισμό με άλλα άτομα θα μπορούσαμε ν΄αποφύγουμε ένα μεγάλο ποσοστό αυτών των θανάτων. “

Ύστερα ο Φίρερ των εμβολίων στοχοποιεί επαγγελματικές κατηγορίες και κοινωνικές ομάδες που θα πρέπει να γίνουν τα πειραματόζωα πρότυπα πρώτης γραμμής σε αυτή την εκστρατεία του Δον Κιχώτη νο 2 πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο….

« είναι περισσότερο από πιθανό ότι όταν τ΄άτομα θ΄αρχίσουν να βλέπουν τους εμπλεκόμενους στην υγεία τους ηλικιωμένους και τους εκπαιδευτικούς να εμβολιάζονται και να επιστρέφουν σε κάποια φυσιολογική ζωή, θα μιλήσουν με τους γιατρούς τους για αυτό και θα αποφασίσουν εάν έχει νόημα για αυτούς κι αν είναι περισσότερο από πιθανό να ξαναρχίσουν μια κανονική ζωή αφότου εμβολιαστούν». Δηλ. εκπαιδευτικοί και γιατροί δεν θα βγουν από το παγκόσμιο Γκέτο αν δεν μαρκαριστούν κατά την εντολή του Φίρερ εμβολίων κι αν δεν φέρουν το ευλογημένο σημάδι…..

« Μπορούμε να είμαστε καπιταλιστές όσο και φιλάνθρωποι και μπορούμε να κάνουμε ακόμη πιο ριψοκίνδυνες επενδύσεις », εξηγεί ο Mark Suzman CEO Bill & Melinda Gates Foundation. « Επιπλέον αξιοσημείωτο είναι και να θυμίσουμε ότι οι ΗΠΑ ήταν πάντα ο παγκόσμιος leader των προσπαθειών για την υγεία ». Το μόνο σίγουρο είναι ότι προς το παρόν είναι ο παγκόσμιος leader των θυμάτων με σχεδόν 300.000 νεκρούς.Ο παγκόσμιος loser..

Ο Suzman προσθέτει : « τα υπάρχοντα εμβόλια δεν μπορεί να είναι ασφαλή κι αποτελσματικά για τα παιδιά ή για τις έγκυες ή άλλους οπότε θα πρέπει ν΄ανατρέξουμε σε β’ κύμα εμβολίων (σσ.αυτή η μανία τους με τα κύματα τι είναι; » αναφέρει το forbes.

Ο αναισθησιολόγος Dr. Louis Fouché με μάστερ στην Ιατρική Ηθική και εξειδίκευση στην Ανθρωπολογία της Τεχνικής αναφέρει στην τελευταία του συνέντευξη: «ο Bill Gates, ένας πληροφορικάριος μετατρέπεται σε παγκόσμιος γιατρός. Προβληματίζομαι πολύ πως ένα άτομο μπορεί ν΄αποφασίζει για την υγειονομική πολιτική των κρατών.Δεν έχει καμιά νομιμοποίηση.Δεν εκλέχθηκε δεν έχει τ΄αντίστοιχα διπλώματα-σπουδές. Αντικατέστησε την ατομική ικανότητα να λέμε αν είμαστε ή δεν είμαστε υγιείς από τα δόγματα του ΠΟΥ. (…) Οι πολυεθνικές είναι τα τέρατα του Miyazaki ! »

dimpenews.com

One thought on “Ο ψευδοπροφήτης της Νέας Εποχής Bill Gates:” οι 4 με 6 επόμενοι μήνες θα είναι οι χειρότεροι της πανδημίας. Eπιστροφή στην κανονικότητα μετά από 12 ως 18 μήνες.Γιατροί, εκπαιδευτικοί και ηλικιωμένοι να εμβολιαστούν αν θέλουν κανονική ζωή” αλλιώς στο Παγκόσμιο Γκέτο.

Comments are closed.