Μήπως ο διάολος έσπασε το ποδάρι του στη Chattanooga ή Satan-ooga ή είναι απλώς μια άτυχη στιγμή για τους Εμβολιαστές; Στη ”Satan-ooga” στο Tennessee μια Προϊσταμένη νοσηλεύτρια κατέρρευσε μετά τον εμβολιασμό μπροστά στις κάμερες!!!….Η γυναίκα δικαιολογήθηκε πως έχει ιστορικό λιποθυμιών.!!

Στο νοσοκομείο CHI Memorial στην Chattanooga (ή μήπως ”Satan-ooga”) στο Tennessee η Tiffany Dover, μια Προϊσταμένη των νοσηλευτριών του Catholic Health Initiatives (CHI) Memorial Hospital λιποθύμησε αφότου εμβολιάστηκε με Pfizer-BioNTech COVID-19 μπροστά στις κάμερες σύμφωνα με βίντεο του WTVC-TV NewsChannel 9  και του WRCBtv 3 here .

Watch: Nurse faints after Pfizer's Covid-19 vaccine allergic reaction on  Live TV | Zee Business

Αφού ανέκαμψε, είπε στο κανάλι WTVC-TV NewsChannel 9:
«Το αισθάνθηκα ξαφνικά. Αισθανόμουν πως μου έρχεται λιποθυμία και αποπροσανατολίστηκα για λίγο. Τώρα, όμως είμαι καλά και ο πόνος στο χέρι μου εξαφανίστηκε». Η Ντόβερ δικαιολογήθηκε ισχυριζόμενη ότι έχει μια ιατρική κατάσταση όπου συχνά λιποθυμάει όταν αισθάνεται πόνο..

Tennessee Nurse Passes Out On Camera Minutes After Taking COVID-19 Vaccine  – Finanz.dk

Όπως και να έχει έβαλαν την κοπέλα να προπαγανδίσει το εμβόλιο μπροστά στις κάμερες και τους γύρισε μπούμερανγκ..Μάλλον ο διάολος τσάκισε το ποδάρι του στην Satan-ooga…

dimpenews.com